Antena Căutare

Un tânăr a filmat ce se află, de fapt, sub rafturile din supermarketuri. Angajații nu vor să afli asta

Un bărbat a uimit pe toată lumea după ce a împărtășit „cel mai bine păzit secret” al magazinelor pe care, cu siguranță, ritailerii nu vor să îl știți.

colaj foto barbar printre rafturile unui supermarket Galerie
Un tânăr a descoperit un raft secret în supermarketuri. Pentru că a dezvăluit la ce folosește a primit interdicție de a mai intra acolo. | Capturi TikTok/karyn & Shutterstock

Clip-ul de pe TikTok al unui tânăr s-a viralizat rapid după ce acesta a împărtășit cu internauții un truc folosit de marile supermarket-uri, ținut departe de clienți. Kyran s-a filmat în timp ce se plimba printr-un magazin local și la un moment dat s-a îndreptat către cel mai de jos raft. Nu mică le-a fost mirarea celor care îl urmăreau să vadă ce se afla, de fapt, acolo. Tânărul chiar a fost apostrofat de un angajat pentru că a filmat acest detaliu. Iată despre ce este vorba.

Citește și: O tânără a dezvăluit trucul cu care reușește să cucerească angajatorii la interviuri. Ce întrebare le pune la final

Un bărbat a găsit un raft secret în supermarket. La ce folosește, de fapt, acesta

Ei bine, se pare că tânărul de pe TikTok a mers la sigur știind exact ce caută. El a dezvăluit că sub ficare raft de jos, se mai afla un altul secret despre care toți anagajații știu, dar nu clienții nu au voie să afle.

„Dacă produsele de pe rafturi s-au terminat, au stocul aici, știți?”, a spus acesta în timp ce a băgat mână sub raftul cel mai de jos și a scos un alt sertar, chiar de sub locul unde erau trecute prețurile.

Însă, chiar în timp ce filma totul, a fost văzut de o angajată care l-a rugat să puna totul imediat la loc. „Da, îmi pare rău, tocmai scoteam o limonadă”, a răspuns Kyran râzând.

Apoi a întrebat-o pe femeie dacă i se va „interzice să mai intre în magazin”, iar aceasta i-a răspuns ca da.

„Acolo este stocul, prieteni, știți ce spun?" și-a încheiat ei videoclipul. „Și acum am fostam primti intredicție pentru că am arătat asta, a subtitrat el clipul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile s-au viralizat rapid, iar clip-ul a strâns o mulțime de comentarii de la internauții uimiți, dar și de la mai câțiva angajați ai unor lanțuri mari de magazine.

„Nu poate fi adevărat" a scris un urmăritor. „Brooo, nu am știut niciodată asta”, mai spus altcineva sau „Ei bine, cel puțin le cunoaștem secretul”, se mai arată într-un comentariu, în timp ce altul a scris: „Eu lucrez într-un astfel de magazin, vă rog să nu faceți asta”

De asemenea, în comentarii au mai apărut și alți angajați care insită că, de fapt, pe acele sertare sunt depozitate produsele de curățenie.

Citește și: Ce a putut să descopere o femeie în punga de spanac luată de la un supermarket cunoscut. A pozat totul

O femeie a adus pe lume primul ei copil, dar la scurt timp nu a mai putut să meargă sau să vadă. Cum a salvat-o bebelușu... Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a blocat traficul pentru a face amor cu partenerul. A certat polițiștii pentru înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x