Antena Căutare

Un tânăr i-a furat banii din buzunar unui profesor, iar apoi i-a cerut scuze în genunchi: ”Te rog, iartă-mă!”

Un tânăr a fost arestat după ce a furat 18 dolari din buzunarul unui profesor de 60 de ani, iar în momentul în care a fost dus la secție el a făcut un gest emoționant. 

Un tânăr a fost arestat după ce a furat 18 dolari din buzunarul unui profesor de 60 de ani, iar în momentul în care a fost dus la secție el a făcut un gest emoționant.

Cristian Capcha Espiritu a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce jefuia un bărbat, în orașul Huancayo, Peru. El i-a sustras victimei suma de aproximativ 18 dolari, după care a fost reținut de poliție. Profesorul a fost chemat la secție ca să-l identifice, iar în momentul în care și-a văzut victima, el a făcut un gest impresionant.

Mai exact, atunci când l-a văzut pe profesorul de 60 de ani, el a îngenuncheat în viața lui și i-a cerut iertare: ”Iartă-mă. Te rog, iartă-mă”, în timp ce îi sărută mâna.

Capcha Espiritu a fost arestat și în 2018 pentru o infracțiune similară. Potrivit Daily Mail, deocamdată nu se știe dacă acesta a rămas în arestul poliției sau dacă a fost eliberat.

O tânără, în lacrimi după ce i-a fost suspendat contul de Instagram cu zeci de mii de urmăritori:”Mi-a fost ruinată viaț... Video.Tânărul care a emoționat o lume întreagă! Băiatul a resuscitat live un pui de cățel pentru a-l salva de la moarte....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x