Un tânăr de 23 de ani s-a filmat în timp de încerca să violeze un copil de 1 an și jumătate!!! Poliția a descoperit „iadul” în locuința bărbatului

 

Un fapt abominabil a șocat întreaga comunitate dintr-o localitate de provincie. Un tânăr de doar 23 de ani a fost reținut de organe după ce a fost descoperită o filmare în care acesta încerca să violeze un copilaș de nici doi ani.

Joshua Gold, un bărbat aflat în floarea vârstei și care aparent părea o persoană normală s-a dovedit a fi o bestie cu chip de om, care maltrata și abuza mai mulți copii din Tilbury,  un oraș în comitatul Essex, regiunea East, Anglia.

Acesta a fost reținut de poliție după ce o filmare în care Gold încerca să violeze un copilaș de 18 luni a intrat în posesia autorităților. Potrivit Daily Mirror, în momentul în care forțele de ordine au descins în locuința agresorului acesta a încercat să ascundă și alte dovezi ale bolii sale. S-au descoperit alte filmări în care micuți necunoscuți erau abuzați sexual de către Joshua Gold.

În computerul bărbatului au fost descoperite peste 1000 de „imagini bolnave” și peste 50 de filmări cu pornografie infantilă extremă. Faptele sale i-ar putea aduce o pedeapsă uriașă, întreaga opinie publică fiind revoltată de descoperirea poliției. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI