Antena Căutare

Un tânăr s-a născut fără clavicule! Ce putere ieșită din comun are Corey Bennett

Un bărbat pe nume Corey Bennett s-a născut fără clavicule, din cauza unei afecțiuni rare. În prezent, acesta face senzație pe TikTok cu puterea sa ieșită din comun.

Corey Bennett, pozat fără tricou, în fața camerei de filmat Galerie
Corey Bennett s-a născut fără clavicule, din cauza unei boli rare | sursa foto: tiktok

Încă de la naștere, medicii și-au dat seama că acesta suferă de o boală rară numită displazie cleidocraniană. Potrivit specialiștilor care au studiat anomalia, afecțiunea este una genetică și afectează dinții și oasele, afectând totodată și splina, craniul, claviculele sau picioarele.

Pacienții care au fost diagnosticați cu această boală pot avea oase lipsă din organism și pot prezenta o sensibilitate mai mare, în comparație cu restul oamenilor.

Un tânăr care s-a născut fără clavicule face senzație pe TikTok

Aceasta este și situația cu care se confruntă Corey Bennett din Indiana, Statele Unite ale Americii. Recent, tânărul și-a deschis un cont de TikTok pentru a atrage atenția asupra condiției medicale cu care se confruntă. Totuși, un lucru ce i-a uimit pe mulți a fost super puterea pe care o are americanul, datorită respectivei afecțiuni.

Citește și: A cheltuit 1 milion de dolari pe 37 de operații la față. Ce s-a întâmplat cu chipul tânărului în copilărie

Supranumit „regele cu umeri care aplaudă”, bărbatul postează des pe pagina sa de TikTok tot felul de clipuri video surprinzătoare, în care își evidențiază din plin „talentul”. Chiar dacă atunci când era copil era adesea ținta glumelor, tânărul care în prezent are 19 ani spune că și-a propus să devină cât mai celebru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Stăteam într-o zi în camera mea și aplaudam cu umerii atunc când am decis să îmi fac publică această putere. Am devenit astfel creator de conținut online și am început să fiu cunoscut”, a dezvăluit acesta, potrivit celor de la The Sun.

Mai mult decât atât, oameni din întreaga lume, care suferă de aceeași afecțiune, l-au contactat după ce au văzut filmările și au dorit nu doar să îl încurajeze, ci mai ales să îl laude pentru curajul de care a dat dovadă, atunci când a ales să facă publică boala de care suferă.

Citește și: Cum arată femeia cu cel mai lung gât din lume! Lyudmila Titchenkova întoarce imediat privirile trecătorilor

În mod inevitabil, americanul primește și mesaje mai puțin plăcute și uneori apar și injuriile, dar acest lucru nu îl oprește să își urmeze visul și să dea dovadă de optimism și mult simț al umorului.

Până în prezent, Corey Bennett se poate lăuda că are mai bine de 80 de mii de urmăritori și un număr totaal de trei milioane de aprecieri, la clipurile postate. Cu fiecare filmare realizată, americanul se declară tot mai mulțumit de faptul că face tot mai cunoscută afecțiunea rară de care suferă el și alți oameni din întreaga lume.

Rebecca Roberts a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Al doilea copil a fost văzut pe ecografie târziu. F... ”Creatura” cu un aspect neobișnuit, care i-a speriat pe localnici. Puțini și-au dat seama ce este și de ce are atâtea ”t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x