Căutare Live

Un tânăr și-a cumpărat o geacă, dar în scurt timp a făcut o descoperire neașteptată. Ce a realizat

Un bărbat a fost mai mult decât fericit că și-a cumpărat o geacă nouă, dar nu a durat mutl și omul a făcut o descoperire complet neașteptată.

Un bărbat a dezvăluit pe TikTok ce a descoperit la geaca pe care și-a cumpărat-o

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un tânăr pe nume Connor Cundale din Bristol (Marea Britanie). Bărbatul a mers la cumpărături la un celebru magazin britanic și a decis să profite de o ofertă.

Și-a cumpărat o geacă pe gustul său și a fost bucuros de chilipirul făcut, dar nu a durat mult și a făcut o descoperire complet neașteptată.

Un bărbat și-a cumpărat o geacă și a făcut o descoperire compleat neașteptată

Connor Cundale a mers la un celebru magazine din Marea Britanie a decis că a venit momentul să își cumpere o geacă nouă și a fost mai mult decât încântat că a găsit un model pe placul lui. A plătit trei sute de lire sterline pe un produs realizat de o firmă celebră.

Mândru că și-a luat ceva nou, studentul în vârstă de 20 de ani a început s-o poarte. Totuși, nu a durat mult și acesta a făcut o descoperire care l-a lăsat fără cuvinte. Pe măsură ce a început să publice poze și clipuri video cu obiectul vestimentar cumpărat, prietenii și apropiații s-au întrecut în fel și fel de glume pe seama tânărului.

Motivul? Geaca albastră cumparată de Connor Cundale pentru suma de trei sute de lire sterline nu doar că nu a fost apreciată, dar i-a adus britanicului un mare gust amar. Mulți s-au amuzat și au spus că geaca respectivă te duce imediat cu gândul la uniformele de lucru ale angajaților unui magazine celebru din Marea Britanie.

@connorcundale The amount of people who have asked me for help when I’m in Primark in this coat... #fyp #foryoupage #primark #northface #youthinkyoucanhurtme ♬ original sound - Ailyn.Arellano

Ca să facă haz de necaz, studentul din Essex (Marea Britanie) a început să facă tot felul de clipuri video în care face haz de necaz.

„Crezi că mă poți răni? Eu tocmai am dat trei sute de lire ca să arăt ca un angajat al unui magazin!”, a zis acesta, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Tânărul a povestit că nu doar apropiații au sugerat că geaca este asemănătoare cu uniformele unor angajați. Într-o zi, când se afla în magazin, o clientă l-a bătut ușor pe umăr ca să îl întrebe anumite informații legate de un produs, crezând că e angajat acolo.

Văzând că toată lumea este oarecum de aceeași părere, Connor Cundale a decis să returneze geaca albastră și să ia una cu gri și negru, pentru a nu mai putea fi confundat cu un angajat din magazin. Întâmplarea britanicului a ajuns pe internet și a devenit virală.

@connorcundale The North Face really did me dirty… 😂 #fyp #foryoupage #primark #thenorthface #retail ♬ original sound - unhaving ;
O mamă și-a lăsat bebelușul în cameră cu câinele, fără să știe ce avea să urmeze. Ce a reușit să filmeze când s-a întors... Purtarea unei măști te face mai atrăgător pentru sexul opus. Ce indică datele unui nou studiu...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x