Antena Căutare

Motivul bizar pentru care un tânăr și-a dat părinții în judecată! Nu o să îți vină să crezi!

Un tânăr din India a hotărât să își dea părinții în judecată pentru că, spune el, aceștia l-au conceput fără a-i cere consimțământul. El se declară antinatalist, o mișcare care crede că greșit din punct de vedere moral ca oamenii să procreeze.

Un tânăr din India a hotărât să își dea părinții în judecată pentru că, spune el, aceștia l-au conceput fără a-i cere consimțământul. El se declară antinatalist, o mișcare care crede că e greșit din punct de vedere moral ca oamenii să procreeze.

Raphael Samuel, un tânăr de 27 de ani din Mumbai, India, tocmai și-a dat părinții în judecată pentru că l-au conceput fără să îi ceară acordul. El consideră că a forța un copil să apară pe lume este o formă de răpire și de sclavie, mai ales că el se afla într-o postură în care nu i s-a putut cere consimțământul.

Samuel spune că își iubește nespus părinții și că au o relație extrem de apropiată, însă că a fost total greșit ca el să apară pe lume ca rod al plăcerii părinților săi.

Problemele pe care Samuel le-a avut de-a lungul vieții sale au fost un alt motiv pentru care și-a dat părinții în judecată, acesta declarând: ”Singurul motiv pentru care copiii tăi au probleme este acela că i-ai conceput.”

Samuel se declară reprezentant al antinatalismului, un curent de gândire în plină extindere în întreaga lume, care spune că o mare parte din mizeria umană ar putea fi evitată dacă unii oameni nu ar exista, în primul rând și că rezultatul optim pentru umanitate este extincția.

Maria Ghiorghiu, previziune despre un nou atentat terorist! ”Praf îi făcuse!”... A murit lângă patul de spital al fiului ei! Au găsit-o fără suflare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x