Antena Căutare

Un tata a platit ucigasi virtuali sa-i omoare fiul in mediul online

Dependenta de jocuri pentru calculator a unui tanar din China l-a facut pe tatal acestuia sa recurga la masuri disperate. Barbatul a angajat mai multi ucigasi virtuali pentru a omori personajul sub care joaca fiul sau.

Chinezul, un om de afaceri, este nemultumit de faptul ca fiul sau de 23 de ani nu isi gaseste un loc de munca. Motivul ar fi dependenta sa de jocurile pe calculator. Inca din liceu, Feng Jr. A inceput sa aiba rezultate slabe la invatatura din cauza pasiunii sale.

Tatal sau a gasit o solutie inedita pentru a-l scapa de dependenta. I-a cautat pe cei mai priceputi gameri si i-a angajat sa ucida personajele pe care le foloseste in jocurile in retea, relateaza Jurnalul National.

Planul lui nu a avut succes deoarece juniorul si-a dat seama ca este ceva in neregula si i-a interogat pe ucigasii platiti.

Foto: Intact Images

Poveste uluitoare: O milionara din China lucreaza ca muncitor la salubritate... Cum vor arata pistele pentru biciclisti in Olanda: incalzite si semnalizate cu marcaje fosforescente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x