Antena Căutare

Un tată i-a zis partenerei sale să nu mai alăpteze copilul, iar motivul e neașteptat

O tânără a dezvăluit pe Reddit faptul că partenerul său de viață i-a cerut să nu mai alăpteze copilul pe care îl au împreună, iar motivul bărbatului a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

imagine cu o mama in timp ce alapteaza Galerie
Un tânăr a avut o rugăminte complet neașteptată pentru iubita lui | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei femei care a primit de la iubitul său o cerere cât se poate de bizară.

Fata a dezvăluit faptul că ea și partenerul său, ambii în vârstă de 18 ani, trec printr-un moment extrem de delicat după ce tânărul i-ar fi cerut iubitei sale, care i-a dăruit un copil, să nu mai alăpteze.

Un tânăr și-a rugat iubita să nu mai alăpteze, iar motivul e neașteptat

Rănită, confuză și dornică să ia cea mai bună decizie în privința copilului său, de doar șase luni, tânăra a decis să dezvăluie întreaga întâmplare pe celebra platformă Reddit.

„A venit ieri la mine în cameră, la ora de culcare, atunci când alăptam bebelușul. S-a uitat la noi și mi-a zis că el crede că fetița noastră a început să fie prea mare pentru alăptat exclusiv, motiv pentru care crede că ar trebui să introduc laptele praf și să încep diversificarea. Această remarcă m-a cam supărat, fiindcă știu că vârsta medie pentru alăptat este între doi ani și jumătate și șapte ani. Dar mă supără faptul că face remarci răutăcioase și fără sens”, a mărturisit tânăra.

Citește și: O mamă și-a alăptat bebelușul, dar a încremenit când i-a privit chipul! Ce a pățit copilul

Imagine cu o mama care alapteaza un bebelus

Tânăra a ales să își facă publică povestea

Ea a mai povestit faptul că i-ar fi explicat partenerului său că nu el este cel care decide asta, fiindcă nu el a ținut-o în pântece timp de nouă luni, nu el a născut-o și nu el a ținut-o la pieptul său zi de zi.

Citește și: O tânără a născut un bebeluș gigant de aproape 6 kilograme! Ce s-a întâmplat cu femeia după sarcină

Acesta a fost momentul în care bărbatul a început să caute sfaturi și la prietenii și cunoscuții din anturajul său și mai toți au fost de părere că decizia de-a opri alăptatul exclusiv și de-a începe diversificarea ar trebui luată împreună de către cei doi părinți, nu doar de mamă.

Mesajul postat de tânără pe celebra platformă Reddit a devenit imediat viral și a stârnit o adevărată controversă printre internauți, fie ei femei sau bărbați.

Citește și: Cel mai păros bebeluș din lume a avut deja 5 joburi într-un an! Cum arată acum băiatul

Unele persoane care au aflat despre această poveste au fost de părere că mama este cea care decide ce e mai bine pentru copil în astfel de situații, în timp ce alții au considerat că ambii părinți trebuie să se consulte și să ia cea mai bună decizie pentru sănătatea și buna creștere a copilului lor, informează cei de la Mirror.co.uk.

Nu se știe exact ce decizie a luat tânăra până la urmă sau ce soluție a găsit împreună cu iubitul său, însă cu siguranță rugămintea neobișnuită a acestuia i-a uluit pe mulți.

Un bărbat a refuzat să-și ofere locul din autobuz unei femei gravide. Motivul e neașteptat, dar mulți i-au dat dreptate... Ea e tânăra cu bust ce nu se mai oprește din crescut! Cum arată azi Kayla Romero...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x