Antena Căutare

Un bărbat, numit „cel mai IDIOT turist din toate timpurile” după ce a atins un leu într-un safari. Lucrurile au luat o turnură la care nu s-a așteptat. VIDEO

Un bărbat a fost criticat dur de internauți, care l-au numit „cel mai idiot turist din toate timpurile” după ce acesta a deschis geamul unui jeep dintr-un safari pentru a atinge un leu.

Un bărbat a fost criticat dur de internauți, care l-au numit „cel mai idiot turist din toate timpurile” după ce acesta a deschis geamul unui jeep dintr-un safari pentru a atinge un leu.

O înregistrare video arată cum bărbatul teribilist a atins coama leului, în timp ce un prieten al lui făcea poze cu telefonul mobil în parcul național Serengetti din Tanzania.

Inițial, leul s-a întors doar ca să se uite la ce doi, dar apoi și-a schimbat brusc starea de spirit, devenind agresiv.

Unul dintre pasagerii din vehicul poate fi auzit strigând: „Închide geamul!”, în timp ce altul se grăbește să facă acest lucru.

Leul poate fi văzut apoi uitându-se prin acel geam, în timp ce turiștii părăsesc locul.

Înregistrarea video a fost publicată pe pagina de YouTube Wildlife Sighting, cu titlul: „Cel mai idiot turist din toate timpurile”. În secțiunea de comentarii la aceste imagini, numeroși internauți l-au criticat pe bărbat pentru acțiunea lui.

Se crede că acel leu – care poate fi văzut în imaginile video înconjurat de leoaice – s-a apropiat atât de mult de acel jeep pentru a se adăposti la umbra lui, fără ca acest lucru să însemne că animalele au încredere și în oamenii din aceste vehicule.

„Să încerci să îi atingi este o idee incredibil de proastă, iar cel care a filmat a fost extrem de ignorant”, a scris un internaut.

„Doar cei care lucrează în sălbăticie cunosc viteza unui leu și înțeleg că animalul i-ar fi putut smulge brațul persoanei care l-a atins. Leul ar fi avut puterea să îl scoată pe acel turist prin acea fereastră și să îl ucidă pe loc în ochii prietenilor lui. A fost un gest incredibil de neinspirat”, a spus un reprezentant al unui safari, pentru The Sun.

„De asemenea, leul ar fi putut să spargă geamul pe care l-au închis turiștii și să dea năvală în vehicul. Aceste persoane sunt norocoase că au scăpat. Acestea sunt animale sălbatice”, a mai spus el.

„Dacă leul ar fi omorât această persoană, atunci animalul probabil că ar fi trebuit asasinat. Acest lucru ar fi avut consecințe grave, dat fiind că era masculul unui grup de femele”, a mai precizat el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bicorn ce i-a aparținut lui Napoleon, căzut la Waterloo, a fost vândut pentru o sumă COLOSALĂ. FOTO... Băieții s-au dus să filmeze o casă bântuită, dar au trăit un adevărat șoc! Peste ce au dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x