Antena Căutare

Un turist dădea un interviu atunci când camerele au surprins o scenă de necrezut pe fundal. S-a întâmplat pe o plajă din Barcelona

Un turist aflat pe o plajă din Barcelona dădea un interviu unui reporter atunci când camerele de filmat au surprins o scenă de necrezut pe fundal. Imaginile au devenit virale în toată lumea.

imagine cu un turist din barcelona dand un interviu Galerie
Imaginile surprinse de reporteri pe o plajă din Barcelona au devenit virale | captura youtube

Un bărbat se plimba liniștit pe o plajă din Barcelona atunci când un reporter s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă îi place orașul. Între timp, camerele de filmat au surprins ceva complet neașteptat petrecându-se pe fundal.

Un turist din Barcelona oferea un interviu unui reporter atunci când ceva neașteptat s-a întâmplat pe fundal și camerele de filmat au surprins totul

Aceasta este incredibila scenă pe care a reușit s-o surprindă un cameraman care filma un turist din Barcelona. Acesta din urmă a fost întrebat de către un reporter dacă îi place respectivul oraș și omul s-a apucat să își împărtășească gândurile.

În tot acest timp, pe fundal s-a întâmplat ceva complet neașteptat și camerele de filmat de la o televiziune spaniolă au surprins totul. În timp ce turistul lăuda mâncarea locală și vremea frumoasă, pe fundal a apărut un hoț care a apucat rapid un ghiozdan și s-a făcut nevăzut.

Citește și: La ce folosesc hoții mașinile pe care le fură de la turiștii veniți în Grecia. Răspunsurile poliției elene

În timp ce turistul povestea despre cât de frumoasă e plaja și cât de plăcută și răcoroasă este apa mării, proprietarul rucsacului s-a întors la locul unde își lăsase obiectele personale și a constat faptul că nu mai avea rucsacul. Speriat, omul începe să își caute ghiozdanul și să țipe în jur după ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cineva mi-a furat lucrurile, l-a văzut cineva? Ghiozdanul meu!”, se aude pe fundal vocea omului care a fost victima unui hoț filmat chiar în timpul unui interviu de televiziune, pe o plajă din Barcelona, arată cei de la mirrror.co.uk.

Citește și: Un copil a descoperit o piatră bizară pe o plajă. Peste ce „comoară” a dat, de fapt

Ceea ce face totul și mai comic este nu doar faptul că turistul intervievat laudă plaja fără să aibă habar ce se întâmplă în spatele lui, ci și faptul că hoțul nici nu a remarcat prezența reporterilor pe plajă, la doar câțiva pași de el.

Citește și: O mamă a montat o cameră de filmat în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit ceva bizar. Ce a urmat

Filmarea a apărut la televiziunea de stat spaniolă (TVE) și ulterior imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Ulterior, poliția locală a transmis faptul că a reușit să îl identifice pe suspect și să înceapă demersurile necesare pentru pedepsirea lui.

Așa cum era de așteptat, filmarea a devenit subiect de glume și comentarii pentru oameni din întreaga lume și întâmplarea a făcut astfel rapid înconjurul lumii.

O tânără i-a uimit pe mulți atunci când a dezvăluit ce meserie „bărbătească” are. Cu ce se ocupă... Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, un bărbat a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x