Antena Căutare

Un vânător de comori a fost angajat să investigheze casa unei familii, înainte ca aceasta să o vândă. Ce a găsit în podea

Un vânător de comori a fost angajat să investigheze casa unei familii, înainte ca membrii acesteia să-și vândă locuința.

Colaj cu vânătorul de comori căutând comoara în podea
Un vânător d ecomori a fost angajat să investigheze o locuință | YouTube

Membrii unei familii din Massachusetts bănuiau că bunicul lor ar fi ascuns o cutie cu bani în locuință, asta după mai multe zvonuri auzite din partea rudelor. Ani de-a rândul familia a încercat să găsească ascunzătoarea regretatului bunic, însă nu au avut niciun rezultat favorabil. Au angajat chiar un constructor care să scoată scândurile din podul casei, însă căutările au fost în zadar.

De mai mulți ani, familia a dorit să vândă casa, însă nu s-au îndurat de misterul comorii ascunse. Într-un final, pentru a reuși să vândă casa împăcați că nu pierd o comoară au angajat un vânător de comori care să investigheze locuința.

Citește și: A cumpărat o canapea de pe internet, dar a avut surpriza vieții când a descoperit ce se află în ea: ”O, Doamne”

Wille este din Connecticut și cu ajutorul unui detector de metale vânează comori de 10 ani. El a numit această experiență din casa familiei din Massachusetts „cea mai interesantă descoperire de până acum”.

Un vânător de comori a găsit o cutie cu bani în podeaua unei locuințe

Vânătorul de comori a descoperit că familia nu s-a înșelat. În locuință chiar se afla un cufăr cu bani. Nu se știe motivul pentru care bunicul familiei a ascuns suma impresionantă.

„Multe dintre indiciile pe care le avem ne duc de fapt pe piste greșite. Întotdeauna mă uit dincolo de informațiile pe care le am, căutând lucruri mici, neașteptate”, a explicat Wille, povestind ce sumă a găsit în locuință și cum a reușit să o descopere.

Pentru început, Wille a plecat într-o recunoaștere a casei, observând că scândurile din pod au fost la un moment dat ridicate. Așa și-a dat seama că au mai fost căutări înainte ca el să ajungă în postura de a căuta banii ascunși.

Wille a povestit într-un videoclip postat pe YouTube că i-a luat aproximativ o oră să descopere cutia cu bani, cu ajutorul detectorului de metale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Practic, planul meu era următorul: dacă primeam un semnal de la detector îl marcam pe podea cu un creion și apoi mă întorcea, să fac o gaură și să strecor în podea camera endoscopică, pentru a vedea ce este acolo. Nu am vrut să scot plăcile, pentru că detectorul mi-ar fi putut indica orice fir metalic aflat sub podea”, a explicat bărbatul.

Urmându-și planul, Wille a găsit un semnal puternic în colțul mansardei, a strecurat camera endoscopică în podea și și-a dat seama că în interior e ceva ce ar putea semăna cu o gaură de cheie.

Citește și: S-au mutat într-o nouă casă și brusc au început să audă sunete ciudate. Nu le-a venit să creadă ce au găsit în curtea alăturată

Femeia care l-a angajat și-a anunțat familia că Wille inspectează ceva „de interes”.

Astfel, bărbatul a scos placa de podea și și-a dat seama că în interior exista o cutie, acoperită de o altă bucată de lemn. Astfel, cutia nu putea fi văzută cu ochiul liber, prin fisurile podelei.

Ce sumă a găsit vânătorul de comori în cutia metalică din podea

Wille a scos din podea o cutie grea plină de bani. Familia nu avea o cheie pentru cutie, așa că Wille a dechis-o folosind un ciocan.

În interior se aflau teancuri de bani de câte 500 de dolari. În total, în cutie se aflau 46,000 de dolari.

Cărămizile de bani erau datate cu anii 1934, 1935, and 1950 și 1958.

Femeia care l-a angajat pe Wille a fost bucuroasă să constate că zvonurile comorii s-au dovedit a fi adevărate și că poate vinde liniștită casa aceea.

„Este uimitor. Cred că toți au fost surprinși de decoperire”, a conchis Wille, specificând că familia nu a decis încă ce va face cu banii.

Doar 50 de oameni din întreaga lume arată ca Jesus Aceves. De ce are fața acoperită în întregime de păr... Jake Leiske Willis, femeia care a născut pentru prima dată la 51 de ani. Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x