Antena Căutare

Una dintre profețiile lui Nostradamus pentru România se adeverește la finalul lui 2019. Oamenii vor munci din ce în ce mai mult

Profețiile lui Nostradamus pentru România. În scrierile traduse ale celui mai celebru prezicător din lume, Nostradamus, anul 2019 era lipsit de prosperitate financiară. Ce urmează? Potrivit predicțiilor făcute până în 2028, există popoare și țări care vor atinge bogăția supremă.

Profețiile lui Nostradamus pentru România. În scrierile traduse ale celui mai celebru prezicător din lume, Nostradamus, anul 2019 era lipsit de prosperitate financiară. Ce urmează? Potrivit predicțiilor făcute până în 2028, există popoare și țări care vor atinge bogăția supremă.

Profețiile lui Nostradamus pentru România. Unii vor fi bogați material, alții vor atinge apogeul în materie de frumusețe sufletească, iar norocul îi va însoți la orice pas.

O profeție care viza și România susținea că omenii vor munci din ce în ce mai mult pentru a-și câștiga traiul, dar și că vor apărea noi metode prin care oamenii vor putea comunica.

Profețiile lui Nostradamus pentru România. Profeții ale lui Nostradamus:

  • țări din Europa se vor confrunta cu inundații puternice (Italia, Ungaria, Cehia, Marea Britanie)
  • europenii și americanii se vor confrunta cu problema imigranților și vor exista tot mai multe atacuri teroriste
  • crește numărul de credincioși extremiști în Orientul Mijlociu, dar și în alte zone sau regiuni ale lumii (mulți vor fi nevoiți să plece din țara de origine)
  • schimbările climetice vor afecta planeta și liderii lumii vor începe să ia măsuri pentru poluare
  • al Treilea Război Mondial va ține 27 de ani și va debuta odată cu moartea ultimului Papă (considerat a fi cel actual)
  • americanii vor resimți „Marele Cutremur”
  • „porcii vor deveni egalii oamenilor” (nu se știe dacă este vorba despre metode de a comunica cu animalele sau dacă ceva anume va opri sacrificarea acestora)
Spectacol incendiar în Timişoara. Zeci de artişti s-au jucat cu focul... Domnul Dan, controlorul de tren devenit celebru după un mesaj viral al unui călător CFR: "Este singurul care m-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x