Antena Căutare

Mișcările lui de dans au cucerit internetul! Un bărbat din India a devenit CELEBRU pe rețelele de socializare. VIDEO

Un bărbat din India, profesor de electronică, a devenit celebru pe rețelele de socializare după ce a fost publicat un videoclip cu el dansând la o nuntă. El a spus că a fost copleșit de atenția pe care a primit-o, scrie BBC.com.

Un bărbat din India, profesor de electronică, a devenit celebru pe rețelele de socializare după ce a fost publicat un videoclip cu el dansând la o nuntă. El a spus că a fost copleșit de atenția pe care a primit-o, scrie BBC.com.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni celebru pentru mișcările mele de dans”, a spus Sanjeev Srivastava pentru BBC. El a dansat pe melodia „Aapke Aa Jane Se”.

Mai multe vedete indiene, precum actorii Arjun Kapoor și Anushka Sharma, i-au apreciat mișcările de dans pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contul lui de Twitter, care fusese deschis cu doar patru zile înainte de a fi publicat acest videoclip, are acum peste 3.000 de urmăritori.

Srivastava, în vârstă de 46 de ani, a spus că habar nu are cum a ajuns viral videoclipul cu el și cu soția lui dansând. Înregistrarea video a fost făcută de o rudă a lui, la o nuntă care a avut loc recent în familia sa.

Pe Twitter, Sanjeev Srivastava a fost poreclit „Unchiul dansator”, un hashtag cu această denumire începând să circule sâmbătă pe platforma de socializare.

Deși nu este dansator profesionist, bărbatul a spus că la vârsta de 10 ani a câștigat o competiție de dans. Crescând în Madhya Pradesh, el a participat în trei alte competiții – câștigând trofee la toate acestea.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult de... Ai procedat greșit în tot acest timp! Cum se curăță corect ananasul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x