Antena Căutare

Are 101 ani, dar i s-a cerut să vină cu părinții, ca să capete rezidență în Marea Britanie! Explicația te va face să râzi! Gafă imensă a autorităților!

Un italian în vârstă de 101 ani care își dorește să obțină rezidență în Regatul Unit al Mari Britanii și al Irlandei de Nord, după Brexit, a fost informat că „trebuie să vină cu părinții”, ca să îi fie confirmată identitatea. 

Are 101 ani, dar i s-a cerut să vină cu părinții, ca să capete rezidență în Marea Britanie! Explicația te va face să râzi! Gafă imensă a autorităților!
Ilustrație. | profimediaimages.ro

Bărbatul în vârstă de 101 ani a făcut cererea pentru rezidență în Marea Britanie pe cale electronică.

Cum aplicația Ministerului britanic de Interne nu era pregătită pentru un solicitant atât de vârstnic, născut în 1919 - acest an a fost interpretat de programul electronic drept o greșeală și a fost înlocuit cu 2019.

Italianul, care trăiește în Regatul Unit din 1966, s-a înregistrat în cele din urmă telefonic, iar în prezent așteaptă răspunsul autorităților.

Un japonez în vârstă de 112 ani, declarat cel mai vârstnic bărbat din lume... Fenomenul care va perimite părinților să își creeze copilul cu ce chip doresc: de acum pot alege culoarea ochilor viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x