Antena Căutare

Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină

O femeie și-a cumpărat o casă și, după ceva timp, a decis să transforme curtea după un plan bine pus la punct. Când totul a fost gata, vecinii și cunoscuții au fost uluiți de ceea ce a făcut aceasta în grădină.

imagine din curtea casei unei femei pe nume Joy Rodriguez-Adams Galerie
Într-un timp extrem de scurt, femeia a reușit să facă ceva incredibil | sursa foto: Profimedia

Joy Rodriguez-Adams are 42 de ani și locuiește în Stoke, Staffordshire (Marea Britanie). În urmă cu zece ani, aceasta a cumpărat o casă cu o curte, dar a neglijat din plin grădina. Când locul a devenit unul dezolant, ea a decis că a venit momentul să pună în aplicare un plan pe care îl avea de mult.

Când totul a fost gata, curtea femeii a fost de nerecunoscut și chiar și vecinii au fost uluiți de cele descoperite, mai ales după ce au apărut poze pe Instagram.

Vecinii au fost uluiți când au descoperit ce și-a făcut o femeie, în curtea casei sale

O mamă pe nume Joy Rodriguez-Adams din Marea Britanie a decis, împreună cu soțul său, să cumpere o casă cu grădină, pentru a oferi copiilor un dpațiu generos de joacă. Anii au trecut și fiindcă nu s-a ocupat de curte îndeajuns de bine, locul a devenit unul dezolant,

Sătulă să tot privească grădina lipsită de strălucire, femeia a decis să facă o schimbare importantă și să transforme locul în cel mai surprinzător mod posibil. Când totul a fost gata și au apărut poze pe Instagram, chiar și vecinii au fost impresionați.

Citește și: Doi soți au găsit o cutie ruginită în curtea casei. Peste ce comoară au dat când au deschis-o și ce poveste uluitoare au aflat

După ce a reușit să economisească niște bani, britanica a contactat un specialist în amenajări exterioare. După o estimare, costul lucrărilor s-a ridicat la 40.000 de lire sterline. Și fiindcă nu dispunea de această sumă, Joy a decis să facă totul singură. Cu un buget mult mai mic, de 25.000 de lire sterline, aceasta a reușit să transforme curtea casei sale într-un loc splendid, perfect pentru a petrece momente de neuitat alături de familie.

curtea britanicei Joy Rodriguez-Adams

Cum arăta curtea femeii înainte de transformare

A cumpărat sisteme de iluminat, canapele, numeroase elemente decorative, minibar și tot ce și-a mai dorit. Folosindu-și imaginația, britanica a demonstrat că nu întotdeauna este obligatoriu să ceri ajutorul unui specialist, fiindcă poți reamenaja grădina și singur, dacă ai voință.

Încurajată fiind de fiica sa, femeia și-a făcut un cont de Instagram, acolo unde a pus fotografii cu grădina sa, înainte și după transformare. Internauții au fost fascinați și impresionați de ceea ce a făcut femeia în curtea casei sale. Chiar și vecinii au fost impresionați, atunci când au aruncat o privire la casa familiei.

Citește și: Doi tineri au ridicat un gard înalt în jurul casei și s-au apucat de treabă. Ce au descoperit vecinii în grădina acestora

Acum, Joy Rodriguez-Adams spune că își dorește ca într-o zi să devină cunoscută prin ideile sale de reamenajare, oferite urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Am început să public tot felul de clipuri video pe TikTok și în doar trei zile am strâns peste un milion de vizualizări”, a mărturisit britanica, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Mama este astăzi extrem de mândră de modul în care și-a transformat curtea casei și speră să ajungă îndeajuns de faimoasă pentru a renunța la actualul loc de muncă, ca să se ocupe mai mult de pasiunea sa cu reamenajările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de opera... Când a vrut să schimbe covorul, o femeie a trecut prin momente de spaimă. Clipul video e viral pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x