Venirea lui Antihrist este aproape? Profeția de la Muntele Athos se îndeplinește. Previziunile Sf Nil

 
+5 click pentru
galerie

Sfântul Nil, un călugăr din Muntele Athos, a făcut în urmă cu aproximativ 600 de ani o profeție despre velinrea lui Antihrist și cum va arăta omerirea dupa ani 1900. Până acum, treptat, toate profețiile Sf Nil de la Muntele Athos s-au îndeplinit. Antihrist este aproape sau se află printre noi?!

Vrenirea lui Antihrist este un subiect amplu dezbutut încă în cele mai vechi timpuri. O profeție care a marcat însă aceast subirct, a fost profeția făcută de Sfântul Nil de pe Muntele Athos.

Al Treilea Război Mondial în 2019? Previzunile clarvăzătorului Alois Irlmaier te vor pune pe gânduri

Despre Antihrist. Cine este Antihrist?

Antihrist este nume dat lui Satana și ereticilor(p. ext. om nelegiuit, vicios, pervers).

Întâlnim prin această denumire omul care, sub masca credinței și a falsei evlavii, se da drept Mesia că să ademenească pe alții să-l urmeze și Demonul care, potrivit Apocalipsei, va veni la sfârșitul veacurilor încercând să dezlănțuie apostazia generală. Va fi învins ireversibil de către Hristos. Expresia nu se referă la cei necredincioși, ci la cei care au o credință potrivnică față de Hristos.

„După cum se spune că Hristos Se va naște din neamul lui Iuda, așa se spune și că Antihristul se va naște din neamul lui Dan. Domnul și Mântuitorul nostru a fost numit leu datorită trăsăturii Sale împărăteșți și slăvite. Într-un chip asemănător, Sfânta Scriptură i-a dat cu anticipare numele de leu și diavolului, adică Antihristului, care va fi instrumentul diavolului datorită caracterului sau violent și ti­ranic. Diavolul amăgitor vrea să se asemene întru toate Fiului lui Dumnezeu. Leu este Hristos, leu și Antihristul. Hristos este Împărat al cerurilor și al celor de pe pământ, împărat se va face și Antihristul pes­te cele pământești. Mântuitorul S-a arătat că un Miel? Că un miel se va arată și Antihristul, deși interiorul lui va fi de lup.”cuvantul-ortodox.ro

Cum arată apocalipsa potrivit Bibliei. Când vine sfârșitul lumii și care sunt profețiile biblice îndeplinite până acum

A doua venire a lui Hristos pe pământ

Sfânta Scriptură vorbește de două veniri ale lui Hristos, Mântuitorul nostru. Prima, cea după trup, a avut loc fără să I se aducă vreo cinstire, arătându-Se cât se poate de smerit. Cea de a două venire a Lui va fi întru slavă, când Se va arată din cer cu putere dumnezeiască, înconjurat de îngeri și de toată slavă cerească. Prima Să venire l-a avut că inaintemergator pe Ioan Botezătorul. Cea de a două venire, atunci când va veni întru slavă, va avea că inaintemergatori pe Enoh, pe Ilie și pe Ioan Teologul. Ia aminte la iubirea de oameni a lui Hristos, Care se interesează de oameni, revărsându-și milă asupra neamului omenesc și în acele vremuri din urmă, întrucât nici atunci nu ne va lipsi de profeți. (…)

Hristos îi va trimite profeții Săi că să ne învețe, să ne aducă la cunoștință cele trebuitoare și să ne întoarcă de la lucrarea Satanei în urmă apariției Antihristului. Acest lucru ne este spus cu anticipare prin profetul Daniel:

„Și va întări făgăduință la mulți o săptămâna, și în mijlocul săptămânii va înceta jertfă și turnarea, și în Biserica (Sfânta) va fi uraciunea pustiirilor, și până la Sfârșitul vremii nu va înceta pustiirea” (Daniel 9, 27) 

Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!

Venirea lui Antihrist este aproape. Profeția Sf Nil

Sfântul Nil, de pe Muntele Athos, spune (în urmă cu 600 de ani) că după anul 1900 se va apropia venirea lui Antihrist, mintea omului va fi în întuneric, din cauza patimilor trupeşti, şi atât necuviinţa, cât şi nelegiuirea vor creşte. Atunci nu vom mai recunoaşte lumea.

Profeția acestuia vorbește și despre un fenomen care prinde tot mai multă amploare în ultimii ani. Să fie ăsta semnul că venirea lui Antihristul este aproape?

Preveziunea despre venirea lui Antihristum spune că: înfăţişarea oamenilor se va schimba şi nu vei fi în stare să deosebeşti o femeie de un bărbat, din cauza modului ruşinos de a se îmbrăca şi din cauza părului. Oamenii vor fi înşelaţi de Antihrist şi ei vor fi mai răi decât animalele sălbatice. Părinţii şi bătrânii nu vor mai fi respectaţi, iar dragostea va dispare.

Pierderea credinței, un semn al venirii lui Antihrist

Conducătorii creştinilor, arhiereii şi preoţii, vor fi oameni încrezuţi (numai cu câteva excepţii), cu totul necunoscători a ceea ce este bine şi ce este rău, şi astfel toată Tradiţia Bisericii şi a creştinilor se va schimba.

Printre oameni nu va mai fi evlavie, ci va domina imoralitatea. Minciunile şi dragostea de bani va creşte pentru cei mai mulţi, precum şi supărarea la cei ce adună bogăţie. Prostituţia, adulterul, păcatele homosexuale, hoţiile şi crimele vor ajunge la cel mai înalt nivel. Omul va fi lipsit de harul lui Dumnezeu primit la Botez şi-şi va pierde mustrarea de conştiinţă.

Nu vor mai fi conducători evlavioşi ai Bisericii şi cât de trist va fi pentru creştinii care vor trăi în acel timp, care-şi vor pierde credinţa complet, pentru că nu va mai fi nimeni care să-i îndrume. Atunci ei vor pleca din lume spre locurile sfinte, ca să caute mângâiere duhovnicească pentru durerile lor, şi peste tot vor fi numai greutăţi şi neplăceri.

Surse: cuvantul-ortodox.ro și romaniatv.netfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI