Antena Căutare

Vezi fotografii spectaculoase cu Hitler, interzise de liderul nazist pentru ca erau "sub demnitatea cuiva"!

Noi imagini cu Adolf Hitler, care au fost realizate la sfarsitul anilor 1920 de fotograful personal al liderului nazist Heinrich Hoffmann au fost dezvaluite publicului, scrie Daily Mail.

Fotografiile il arata pe Hitler cum se pregatea pentru discursurile sale. Liderul nazist exersa foarte mult expresivitatea corpului si gesturile folosite in timpul monoloagelor sale pline de ura. Imaginile au fost realizate pentru ca Hitler sa poata vedea cum arata in fata publicului german. Fotografiile il ajutau pe dictatorul nazist sa isi dea seama care ar fi cea mai potrivita prezentare a discursurilor.

Intr-una dintre imaginile lui Heinrich Hoffmann, liderul nazist se sprijina de un copac, aceasta fotografie fiind interzisa de Hitler pentru ca e "sub demnitatea cuiva".

Hitler statea pe un podium cand vorbea in fata a sute de membri ai partidului nazist cu mainile incrucisate la piept. El astepta un minut inainte sa inceapa sa vorbeasca.

Publicul astepta mai mult de o ora inainte ca liderul nazist sa ajunga in fata lui. Prin discursurile sale, Hitler manipula oamenii si ii convingea ca ideile sale sunt de necombatut. Liderul nazist era fascinat de hipnoza si chiar a angajat pe cineva sa-i antreneze vocea pentru a-si pune in practica aceasta pasiune. Cea mai valoroasa calitate a lui Hitler era fara indoiala oratoria.

Heinrich Hoffmann i-a prezentat-o pe Eva Braun lui Hitler, partenera de viata a liderului nazist pentru o perioada indelungata si sotia sa timp de o zi. Hitler si Eva Braun s-au casatorit pe 29 aprilie 1945, cu o zi mai tarziu luand decizia de a se sinucide impreuna. Rusii intrasera deja in Berlin si razboiul fusese pierdut. Hitler s-a impuscat in cap, in timp ce Eva Braun s-a otravit cu cianura.

Vezi FOTOGRAFIILE cu Hitler realizate de Heinrich Hoffmann!

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Vezi ce-ti rezerva astrele pe 10 februarie!... FOTO! Vezi tigrii care adora apa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x