Antena Căutare

VIDEO care dă oricui fiori reci! Competiție OM - RECHIN: un înotător s-a întrecut cu exemplar din specia Marele Alb

Înotătorul Michael Phelps, multiplu campion olimpic la înot, supranumit "Peștele zburător", s-a întrecut cu un rechin Marele Alb într-o cursă de 100 de metri, eveniment difuzat de rețeaua Discovery în cadrul "Shark Week", informează duminică BBC.

Înotătorul Michael Phelps, multiplu campion olimpic la înot, supranumit "Peștele zburător", s-a întrecut cu un rechin Marele Alb într-o cursă de 100 de metri. Evenimentul a fost televizat, dar și filmat și urcat pe internet.

Deși atletul prezintă calități atletice umane uimitoare, el putând atinge în apă viteze maxime de 5-6 mph (8-10 km/h), acestea se află totuși sub performanțele rechinului.

Înotătorul american a purtat un costum special conceput pentru acest eveniment desfășurat în Africa de Sud, amplificându-și astfel în mod semnificativ performanțele, viteza sa maximă rămânând însă sub cea pe care o poate atinge un rechin alb în timpul accelerărilor explozive, de 25 mph (40 km/h).

Atletul a dezvăluit că nu s-a aflat în apă cu rechinul "exact în același moment" din motive de siguranță.

De-a lungul timpului, și alți sportivi cunoscuți și-au măsurat capacitățile fizice cu cele ale animalelor, din diverse motive.

"Ne jucam, ne distram, așa că m-am grăbit să-i spun pa. Dacă aș fi știut...!" Ultima dată când copiii-prinți, ... Nu, nu e glumă! O pisică a fost primar al unui oraș, timp de 20 de ani: A câştigat alegerile pentru că oamenii erau nemu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x