Antena Căutare

VIDEO! Casa experiment, pozitionata pe o universitate din San Diego

Un bungalou cocotat pe cladirea unei universitatii din San Diego atrage de cateva zile atentia locuitorilor sau a turistilor din oras. Cum a ajuns o asemenea constructie deasupra unei facultati de top din statul american, se intreaba mai toata lumea.

Casa inalta de aproape 5 metri si lunga de aproape 6 este versiunea mai mica a unui imobil dintr-un alt stat american, Rhode Island, construita de niste arhitecti din Coreea de Sud, potrivit Daily Mail.

"Realizarea casutei a fost un proiect foarte complex, probabil unul dintre cele mai complexe din cele pe care le-am facut", spune Mary Beebe, directorul al grupului de arhitecti care a participat la proiect.

Casa are de asemenea o mica peluza in fata casei, studentii fiind invitati sa o viziteze pentru a vedea ineditul concept. Va fi vazuta astfel de 29,000 de studenti si de alte 52,000 de persoane care trec prin campus zilnic.

"Proiectul Do Ho Suh exploreaza notiunile de casa si imersiune, scufundare intr-un spatiu, dar si dimensiunea culturala a locuintei", spune un oficial al facultatii.

Proiectul "Steaua cazuta" este asemenea unei case care este smulsa de o tornada, la fel cum studentii se desprind de la casele lor pentru a ajunge la universitate, care le poate fi si casa, mai spun acestia.

Proiectul este asemanat de fanii cinefili cu simpatica casa prezentata in filmul "UP", care era purtata de o multime de baloane.


Foto: Do Ho Suh

FOTO EXCLUSIV / Mii de pasari, luate de vant!... VIDEO! Cum sa nu fii furat in trafic: Vezi cum a cazut o chinezoaica in plasa hotilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x