Antena Căutare

VIDEO! Duce o viata de caine, la propriu: Un american traieste costumat in patruped

Un american in varsta de 47 de ani a hotarat ca vrea sa duca o viata de caine. Barbatului ii place sa se comporte ca un patruped si chiar are un costum blanos pe care il poarta de cate ori poate.

Gary Matthews este specialist in IT, dar nu are, momentan, un loc de munca. Americanul spune deschis ca vrea sa-si traiasca viata precum un caine blanos. De cate ori are ocazia, de obicei cand este acasa cu familia si prietenii, se imbraca intr-un costum de caine si devine Boomer, numele sau de patruped.

Ii place sa alerge in patru labe, sa mananca din castron si sa fugareasca masinile de pe sosea. Gary chiar si doarme precum cel mai bun prieten al omului si are o cusca amenajata in casa lui. Barbatul cu suflet de caine are si un costum special, fabricat din hartie.

Iubeste cainii dintotdeauna, dar abia dupa ce a vazut comedia „The Shaggy D.A.” s-a gandit ca ar putea trai la fel ca un necuvantator. Initial, si-a spus Pongo, dupa numele masculului alfa din „101 Dalmatieni”, insa la varsta de 12 ani a devneit Boomer cel de azi.

Prietenii si familia s-au obisnuit sa-i spuna asa, dar Gary Matthews nu a reusit sa-si schimbe oficial numele. Un judecator i-a refuzat cererea pe motiv ca ar pune in pericol binele cetatenilor. Spre exemplu, daca ar suna la serviciul de urgenta sa anunte ca s-a produs un accident, ar exista riscul sa nu fieluat in serios cand s-ar prezenta drept cainele Boomer.

Foto: YouTube

INEDIT! Un american face breakdance pe...apa... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 26 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x