Antena Căutare

VIDEO: El e cel mai rapid spălător de geamuri din lume! Viteza incredibilă l-a ajutat să intre în Cartea Recordurilor

Recordul pentru cel mai rapid spălător de geamuri din lume a fost obținut în cadrul Competiției naționale de șters ferestre din Blackpool, Marea Britanie, potrivit Guinness Book Of Records din 2012.

Terry Burrows e cel mai rapid spălător de geamuri din lume

Recordul pentru cel mai rapid spălător de geamuri din lume a fost obținut în cadrul Competiției naționale de șters ferestre din Blackpool, Marea Britanie, potrivit Guinness Book Of Records din 2012.

Deținătorul performanței este britanicul Terry Burrows, care a reușit să șteargă trei geamuri de birouri în 9,14 secunde. Ustensilele "magice" pe care le-a folosit bărbatul au fost un instrument de curățat geamurile lung de 30 de cm și nouă litri de apă.

Pentru ca performanța să fie recunoscută, trebuie respectate câteva reguli stricte. Geamurile trebuie să fie în număr de trei și să măsoare 114,3 cm în lățime și în înălțime, trebuie să fie șters și pervazul și nu trebuie lăsate urme de apă, orice scăpare în acest sens fiind penalizată. Totodată, instrumentul de spălat nu poate fi mai mare de 30 de cm.

Britanicul Terry Burrows a reușit performanța de a șterge cele trei geamuri în 9,14 secunde, doborând propriul record anterior din 2009. Potrivit site-ului său, www.fastestwindowcleaner.co.uk, Terry Burrows mai deține și o centură neagră în karate, acest hobby ajutându-l să devină mai rapid și mai determinat în ceea ce privește spălatul geamurilor. Snooker-ul, pescuitul și cântatul la chitară sunt alte câteva hobby-uri ale britanicului, acesta susținând că, pe viitor, își dorește să devină prezentator TV și să mai doboare o dată recordul.

Sursa: agerpres.ro

Gulerul de la cămașă a fost un simbol al simplității... Omenirea, în pericol? Oamenii de ştiinţă de la NASA au anunţat când va începe marele potop...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x