VIDEO: El e cel mai rapid spălător de geamuri din lume! Viteza incredibilă l-a ajutat să intre în Cartea Recordurilor

 

Recordul pentru cel mai rapid spălător de geamuri din lume a fost obținut în cadrul Competiției naționale de șters ferestre din Blackpool, Marea Britanie, potrivit Guinness Book Of Records din 2012.

Deținătorul performanței este britanicul Terry Burrows, care a reușit să șteargă trei geamuri de birouri în 9,14 secunde. Ustensilele "magice" pe care le-a folosit bărbatul au fost un instrument de curățat geamurile lung de 30 de cm și nouă litri de apă.

Pentru ca performanța să fie recunoscută, trebuie respectate câteva reguli stricte. Geamurile trebuie să fie în număr de trei și să măsoare 114,3 cm în lățime și în înălțime, trebuie să fie șters și pervazul și nu trebuie lăsate urme de apă, orice scăpare în acest sens fiind penalizată. Totodată, instrumentul de spălat nu poate fi mai mare de 30 de cm.

Britanicul Terry Burrows a reușit performanța de a șterge cele trei geamuri în 9,14 secunde, doborând propriul record anterior din 2009. Potrivit site-ului său, www.fastestwindowcleaner.co.uk, Terry Burrows mai deține și o centură neagră în karate, acest hobby ajutându-l să devină mai rapid și mai determinat în ceea ce privește spălatul geamurilor. Snooker-ul, pescuitul și cântatul la chitară sunt alte câteva hobby-uri ale britanicului, acesta susținând că, pe viitor, își dorește să devină prezentator TV și să mai doboare o dată recordul.

Sursa: agerpres.ro

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe