Antena Căutare

VIDEO! Evadare spectaculoasa in SUA: a scapat de catuse si a fugit din masina politiei

Un american retinut de politisti pentru detinere de droguri a demonstrat ca ar fi putut fi un bun contorsionist: a scapat de catuse si a fugit din masina politiei, desi era supravegheat de o camera video. Dupa cateva ore de cautari, individul a fost capturat, dar isprava sa a provocat un mic scandal politic la nivel local.


Apoi isi goleste buzunarele, care contineau heroina, pentru a elimina dovezile incriminatoare. In cele din urma, scapa si de catuse si dispare pe fereastra masinii, in timp ce politistii se uitau, probabil, in alta parte. Incidentul s-a produs in luna iulie iar omul a fost prins din nou doar cu ajutorul unui elicopter. Politista care trebuia sa-l pazeasca a fost suspendata, dar primarita oraselului a anulat sanctiunea.

Decizia i-a stupefiat pe consilierii locali, care au facut propria lor ancheta. Si au descoperit ca, luna trecuta, politista iertata de pedeapsa l-a prins pe sotul primaritei, baut la volan, alaturi de sotia sa. Dar, in loc de amenda, politista i-a dus pe cei doi pana acasa.

Cum s-ar spune, o iertare in schimbul alteia, numai ca, dupa ce faptele au iesit la iveala, primaritei i se cere demisia. Iar hotul contorsionist, aflat dupa gratii, se gandeste, probabil, la o noua evadare.

INEDIT! Poze private cu Adolf Hitler, in perioada 1932-1935... Pene de dinozaur, descoperite in rasina fosilizata in Canada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x