Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Raman cu tine

VIDEO. Întâmplare FANTASTICĂ la comemorarea atacurilor de la 11 SEPTEMBRIE. Este INCREDIBIL ce a făcut un vultur pleșuv, simbolul SUA

Un moment emoționant a fost surprins de camerele video. Un vultur pleșuv, animalul-simbol al Statelor Unite, a aterizat pe brațul unei mașini de pompieri ce înălța drapelul american, cu ocazia ceremoniei de comemorare a celor dispăruți în urma atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001

Un moment emoționant a fost surprins de camerele video. Un vultur pleșuv, animalul-simbol al Statelor Unite, a aterizat pe brațul unei mașini de pompieri ce înălța drapelul american, cu ocazia ceremoniei de comemorare a celor dispăruți în urma atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001.

„Vă vine să credeți? Este incredibil!”, a spus comandantul Jerry Streich, cel care a filmat momentul și l-a postat pe pagina de Facebook a Departamentului de Pompieri din Andover. „Fantastic!”

„Nu există un mod mai potrivit pentru a reprezenta țara: un vultur care aterizează pe brațul unei mașini de pompieri ce înalță drapelul american...să fim serioși, nu se poate mai simbolic de atât!”

11 septembrie 2018 marchează al 17-lea an de la cel mai sângeros atac terorist petrecut pe teritoriul SUA. Patru avioane au fost deturnate și folosite pentru a omorî aproape 3000 de oameni.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro