Antena Căutare

VIDEO! Leul Bonedigger, cel mai bun prieten al unui american

Leii si tigrii nu sunt chiar genul de animale de care ai vrea sa te apropii. Un american, greu incercat de viata, sustine insa ca, dimpotriva, pot fi cei mai buni prieteni ai omului.

La o prima privire, Bonedigger, cum se numeste leul de doi metri, ar ingrozi pe oricine. Pentru John, el nu numai ca nu este o fiara, ci si cel mai bun prieten. I-a apropiat suferinta. In timp ce barbatul a ramas fara ambele picioare in urma unui accident suferit in 1994, animalul sufera de boala oaselor de sticla.

Cei doi s-au cunoscut cu un an si jumatate in urma, cand americanul s-a angajat la o gradina zoologica din Oklahoma. Proaspat venit pe lume, leul a fost dat in grija lui John, la fel ca si Tony, un pui de tigru.

John este insa convins ca, in timp, va reusi sa ajunga si la inima acestor animale. Cu rabdare si perseverenta. Pana atunci, va fi alaturi de Bonedigger, care are mare nevoie de ajutorul lui.

VIDEO! Leii si tigrii, cei mai buni prieteni ai unui american... VIDEO! Un cameraman a filmat un asteroid in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x