Antena Căutare

VIDEO: Noaptea, se trezește la fiecare jumătate de oră pentru a se asigura că nu s-a culcat pe ele! Omul cu cele mai lungi unghii la o mână

Indianul Shridhar Chillal este omul cu cele mai lungi unghii la o mână. Pentru a stabili acest record istoric, omul nu și-a mai tăiat unghiile de la degetele mâinii stângi din 1952.

Indianul Shridhar Chillal este omul cu cele mai lungi unghii la o mână. Pentru a stabili acest record istoric, omul nu și-a mai tăiat unghiile de la degetele mâinii stângi din 1952, notează Agerpres.

Shridhar Chillal s-a născut în 1938, în orașul Pune, India. Este fotograf profesionist.

Conform guinnessworldrecords.com, la cea mai recentă evaluare, unghiile de la mâna lui stângă măsurau, împreună, 909.6 cm. Ultima măsurătoare a avut loc la 17 noiembrie 2014. Cea mai impresionantă unghie este cea de la degetul mare, în lungime de 197,8 cm. Celelalte măsoară 164,5 cm, 186,6 cm, 181,6 cm și 179,1 cm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat despre cum îi afectează viața unghiile de la mâna stângă, Shridhar a afirmat că acestea sunt foarte fragile și că, noaptea, trebuie să se trezească o dată la fiecare jumătate de oră pentru a se asigura că nu s-a culcat pe ele. Pe de altă parte, indianul susține că unghiile sale l-au făcut suficient de celebru încât nu mai trebuiască să aștepte vreodată la o coadă, cel puțin în zona sa natală.

Persoana cu cele mai lungi unghii la ambele mâini a fost americanca Lee Redmond. Acesta nu-și mai tăiase unghiile din 1979, astfel încât, la 23 februarie 2008, acestea măsurau, împreună, 8,65 m. Lee și-a pierdut unghiile în urma unui accident de mașină, la începutul anului 2009.

A vrut să își facă fericit soțul, dar a ajuns la spital, după ce i s-au umflat buzele... Ai iPhone? Tastează CODUL SECRET şi apelează. Vei avea parte de o SURPRIZĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x