Antena Căutare

VIDEO! Politistul care dirijeaza traficul in pasi de dans, traditie de Craciun intr-un oras din SUA

Locuitorii din orasul american Providence se bucura de o traditie speciala de Craciun. Un politist dansator dirijeaza in fiecare an circulatia dintr-o intersectie aglomerata, relateaza Huffington Post.

Tony Lepore a fost politist in orasul in care s-a dat prima pedeapsa cu inchisoarea pentru depasirea vitezei legale. In 1984, politistul s-a gandit sa dirijeze rtaficul in pasi de dans. A fost inspirat de clasica emisiune „Camera ascunsa”, dar si plictiseala a jucat un rol important.

Ii era teama ca sefilor nu le va placea felul in care isi face treaba, asa ca se oprea din dans de fiecare data cand vedea un superior. Trecatorii care i-au admirat coregrafia au sunat la sectia de politie la care lucra Lepore, asa ca nu numai seflii au aflat de politistul dansator, ci si totii locuitorii din Providence, caci subiectul a fost preluat de presa.

In 1998, americanul a renuntat la postul de politist, dar patru ani mai tarziu, autoritatile locale l-au rugat sa dirijeze traficul in perioada Craciunului, pentru a imbunatati imaginea orasului si a atrage turisti. A semnat un contract de 1.200 de dolari, pentru 10 zile de lucru in preajma sarbatorilor.

Foto: YouTube

Romanii se pregatesc de Apocalipsa! Un buncar din Ploiesti, scos la vanzare pentru 150.000 de euro... In prag de Craciun, bebelusii de la o maternitate americana au fost impachetati precum niste cadouri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x