Antena Căutare

VIDEO ȘOCANT! A mers la bancă să scoată 75.000 de dolari, dar a fost urmărită de un individ! Ce a urmat apoi e cumplit! 

O femeie care a mers la bancă ca să scoată o sumă importantă de bani pentru a încheia o afacere a fost protagonista unui moment halucinant. 

O femeie care a mers la bancă ca să scoată o sumă importantă de bani pentru a încheia o afacere a fost protagonista unui moment halucinant.

Conform presei interționale, femeia a fost urmărită de câțiva indivizi de la o bancă, până la sediul unei firme, unde urma să încheie o afacere.

Din păcate, însă, tânăra care scosese nu mai puțin de 75.000 de dolari din bancă nici măcar n-a reușit să intre în clădire, întrucât a fost atacată de un bărbat care a vrut să-i smulgă geanta în care se aflau banii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victima a reușit, însă, să țină geanta, iar din sediul firmei a ieșit soțul ei, care s-a luptat cu atacatorul.

La un moment dat, însă, un complice de-al hoțului îi lovește pe soți, iar în cele din urmă aceștia par să se dea bătuți.

De asemenea, în imagini se poate vedea cum mașina atacatorilor îi calcă pe cei doi soți, care, cu ultimele puteri se agață de geanta cu bani.

Cum să scapi de durerile la genunchi, fără să mergi la doctor! Remediul ieftin și la îndemâna oricui pentru a uita de ch... Secretele preparatelor tradiționale din Maramureș, dezvăluite! Iată cu ce s-au delectat turiștii care au ajuns în aceast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x