Antena Căutare

VIDEO! Un motan merge zilnic la pet shop sa admire pestii si soriceii

Graham, un motan din Marea Britanie, se prezinta in fiecare dimineata in fata unui pet shop si asteapta ca magazinul sa se deschida. Este a doua casa pentru felina careia ii place sa admire ore in sir rozatoare si pestisori, relateaza Daily Mail.

De cateva luni, motanul isi face aparitia in fiecare dimineata in fata pet shop-ului. Asteapta in fata intrarii ca angajatii sa deschida magazinul, la ora 09:00. Odata ajuns inauntru, Graham se duce direct la casa si sare pe biroul vanzatorilor.

Cand nu se uita insistent la acvariile cu pesti care ii sucesc imaginatia sau la rozatoarele care ar fi numai bune pentru o gustare, motanul ii intampina pe clienti. Se aseaza la intrare sa fie admirat de toti cei care sunt in cautarea unui animalut.

Vietatile din pet shop nu se lase intimidate de Graham si nu au nicio reactie cand il vad ca se apropie de ele si le priveste in fiecare zi. Din cand in cand, angajatii magazinului il hranesc pe motan, de teama sa nu fure din produse aflate la vanzare si chiar ii dau cateva jucarii.

Foto: YouTube/Daily Mail

VIDEO! Gagnam Style e minciuna! Miscarile astea nebune fac cel mai tare dans din lume... Ipad-ul, "drogul" celor mici. Cum se face “detoxifierea digitala?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x