Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum arata femeia insarcinata a 20 a oara!

Michelle Duggar, in varsta de 45 de ani, si sotul ei, Jim Bob, au dezvaluit ca asteapta cel de-al douazecilea copil. In ciuda varstei inaintate, Michelle a declarat pentru Today Show ca este extrem de entuziasmata de viitorul membru al familiei.

"Suntem foarte bucurosi. Nu ma mai gandeam nicio clipa ca Dumnezeu ne-ar mai putea ferici cu inca un copil. Suntem extrem de recunoscatori", a spus Michelle Duggar.

Desi a avut complicatii la ultima sarcina, femeia nu isi face griji in legatura cu sanatatea ei. "Sunt mult mai in forma decat am fost in ultimii 20 de ani, pentru ca fac exercitii cinci sau sase zile pe saptamana", a continua Michelle.

Doctorii au spus ca totul merge conform planului si ca femeia a trecut cu brio peste primul trimestru de sarcina. De data aceasta, Michelle va recurge la cezariana, dupa ce ultima nastere a fost destul de riscanta, punand in pericol atat viata ei, cat si a bebelusului.

Numerosul clan este celebru datorita reality show-ului in care publicul poate vedea cum se desfasoara vietile celor 22 de membri ai familiei, asta fara sa punem la socoteala si cei doi nepoti pe care cuplul Duggar ii are.



Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Daily Mail
FOTO! Printul Charles si Camilla au dansat pe aeroport... FOTO SPECTACULOS! Vezi cat de colorat este cerul spaniol in timpul unei furtuni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x