Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum se antreneaza scafandrii de lupta!

Scafandrii de lupta sunt elita fortelor navale si sunt pregatiti sa faca salturi din elicopter, sa detecteze explozibili, sa manevreze roboti pentru distrugerea incarcaturilor, dar si sa controleze navele impotriva minelor. Pentru a putea face toate aceste lucruri, trebuie sa se antreneza zilnic.

Elita fortelor navale romane actioneaza sub deviza „Daca ar fi usor, toata lumea ar face-o!". Scafandrii nu au o misiune deloc usoara, se expun unor pericole la fiecare misiune si rezista la presiunea de sub apa, de peste cinci bari.

Scafandrii romani au insa o arma secreta care ii ajuta sa-si faca datoria: echiamentele care ii fac sa fie nedetectabili de catre inamici.

Unul dintre acestea este un rebreather, care are o butelie de oxigen si ii ajuta sa respire sub apa. Acelasi aparat le permite scafandrilor sa auda de sub apa ce se vorbeste la suprafata. In situatiile in care se afla intr-un tetru de razboi, acest dispozitiv cu o autonomie de patru ore este salvator.

Pentru a fi pregatiti sa intervina in situatii de razboi, scafandrii de lupta se antreneaza cel putin sase ore in fiecare zi.

Te vor face sa plangi: Imaginile care iti vor reda increderea in umanitate!... VIDEO! Un nor urias in forma de palarie a aparut pe cerul Japoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x