Antena Căutare

VIDEO! Vezi satelitul "mort" al NASA, filmat in timp ce se indreapta spre Pamant!

Cercetatorii de la NASA au anuntat ca un satelit american va cadea pe Terra in dupa-amiaza zilei de 23 septembrie. Specialistii nu dau coordonatele exacte, insa spun ca satelitul nu se va afla deasupra continentului american.



"Satelitul pare ca se rostogoleste, probabil din cauza coliziunii cu ramasitele unui alt satelit. Variatiile de lumina sunt foarte rapizi si vizibile pentru ochiul uman"


De la incheierea misiunii sale, in 2005, UARS pierde din altitudine, fiind atras de Planeta Albastra. Maine, satelitul lung de 10,6 metri si cu un diametru de 4,5 metri va intra in atmosfera, scrie Daily Mail.

Desi cea mai mare parte a satelitului va arde in atmosfera, oamenii de stiinta se asteapta ca 26 de bucati, cu o masa totala de 500 de kilograme, sa reintre in atmosfera si sa cada unde, pe suprafata Terrei.

Sansa ca o bucata de satelit sa loveasca o persoana este de una la 3200 si este foarte posibil ca toate bucatile sa ajunga intr-un ocean sau o parte nelocuita a Pamantului.

Astronautii care petrec perioade lungi in spatiu risca sa-si piarda vederea... Revenirea lui Iisus, planuita de marile guverne ale lumii. Citeste cele mai tari teorii ale conspiratiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x