Antena Căutare

VIDEO! Yvonne, vacuta fugara, s-a predat

Aventura vacutei Yvonne s-a incheiat cum nu se poate mai bine, dupa aproape 100 de zile in care a captat atentia presei din Germania si Austria. Vaca fugita in drum spre abator si ratacita in padurile Bavariei a nimerit pe pasunea unui fermier local, care a avut grija sa n-o mai lase sa scape. Si s-a ales, astfel, cu 10.000 de euro, recompensa oferita de un tabloid pentru salvarea curajoasei bovine.

A devenit o vedeta mass-media la sfarsitul lunii mai, cand a evadat din camionul care o ducea spre soarta deloc fericita. Vacuta s-a ascuns prin padurile de la granita Germaniei cu Austriei si nu a mai vrut deloc sa iasa la lumina.

O singura data a acceptat sa se lase filmata cateva secunde. Dar, in timp ce odiseea vacii incanta marele public, autoritatile care nu prea stiau de public au declarat-o pericol public si le-au dat dezlegare vanatorilor sa o impuste.

Faptul i-a alarmat pe prietenii animalelor, care au gasit imediat in Austria un refugiu dispus sa o primeasca pe Yvonne. Vacuta a continuat, insa, sa se ascunda atat de vanatori cat si de pericole, pana ieri, cand fermierul Konrad Bauer a descoperit-o chiar la gardul sau. Yvonne privea nostalgica la vitele fermierului, iar cand acesta i-a deschis poarta, a intrat in tarc fara nicio ezitare.

Dupa ce a fost identificata precis dupa numarul din ureche, Bauer a incasat cei 10.000 de euro oferiti de tabloidul Bild pentru recuperarea ei. O echipa a refugiului austriac urmeaza s-o preia pe Yvonne, care-si va gasi, in sfarsit, odihna dupa atatea emotii.



kaelus.blogspace.fr
Afla unde se situeaza noua Terra si ce dimensiuni are!... VIDEO! Tinerii din El Savador se lupta cu mingi de foc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x