Antena Căutare

VIDEO! Zeci de cupluri canine s-au casatorit la Lima

Zeci de cupluri de catei s-au casatorit, ieri, la Lima. Au avut parte de un eveniment cu tot dichisul: tinute de gala, petale de trandafiri, emotii si aplauze. Iar stapanii spera ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

Mireasa soseste asa cum se cuvine, cu limuzina. Coboara destul de grabita si neatenta cu voalul care o impodobeste. Ca orice mireasa, e nerabdatoare sa isi intalneasca mirele.

Dar, pentru ca ginerica intarzie, mireasa ii permite unui admirator sa o adulmece putin. Alti miri si mirese in costume de gala isi asteapta randul la cununie.

E loc pentru toti pe culoarul presarat romantic cu petale de trandafiri. Formalitatile dureaza putin. Iar o amprenta bine plasata consfinteste fericita uniune. Si aparitia unei noi familii.

Pe post de felicitari, masa si dans, mirii si stapanii lor s-au fotografiat pentru albumul de familie. Apoi au luat parte la o defilare a celor mai simpatici si impiedicati catelusi.

VIDEO! Atlantis s-a lansat pentru ultima oara. Naveta a atins orbita circumterestra... Toate aparatele din casa vor fi controlate, in curand, de o singura telecomanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x