Antena Căutare

Vienna s-a născut cu un nev congenital non-neoplazic. Care a fost reacția doctorilor când au văzut semnul de pe fruntea ei

Daniel Brookshaw susține că un chirurg a refuzat să-i opereze fetița, care s-a născut cu un neg uriaș pe frunte, pentru că micuța nu va fi discriminată din cauza acestei trăsături până la gimnaziu.

celine si fiica sa, vienna, cu un semn negru pe frunte, pe care o pupa
Un tată susține că un chirurg a refuzat să-i opereze fetița, care s-a născut cu un neg uriaș pe frunte, pentru că micuța nu va fi discriminată din cauza acestei trăsături până la gimnaziu

Daniel Brookshaw, în vârstă de 26 de ani, și partenera sa, Celine Casey, în vârstă de 24 de ani, au devenit părinți pe 6 aprilie. Micuța lor, Vienna, s-a născut cu un mare nev congenital non-neoplazic pe frunte.

Acesta este un tip rar de aluniță care se formează prin acumularea mai multor celule pigmentare benigne care provoacă această pată de culoare neagră.

Cei doi tineri au fost trimiși, pentru a rezolva problema, la Spitalul Universitar Leeds St James, însă comentariul medicului i-a dezgustat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce le-a zis medicul când a văzut nevul de pe fruntea fetiței

Daniel susține că se simt dezamăgiți de decizie și își face griji că bunăstarea mentală a micuței Vienna. Părinții cred că fetița va fi afectată atunci când va începe să meargă la creșă deoarece ”copiii nu au filtru”.

Celine, mama fetiței, este îngrijorată pentru că fiica lor s-ar putea întreba într-o zi ”de ce nu ai făcut ceva”, dacă se confruntă cu persoane ce o vor supăra din cauza semnului cu care s-a născut.

Citește și: O fetiță plânge cu "lacrimi de piatră", susține familia ei. Ce spun medicii despre fenomenul bizar

Ba mai mult, spun părinții, există chiar riscul de cancer pentru că pata de pe frunte nu are o dimensiune redusă și s-ar putea să crească și mai mult.

”Am văzut semnul doar când s-a născut, ceea ce a fost un șoc masiv pentru noi, iar moașele nu știau nici ce este. Eram în panică. Ne-au trimis la Spitalul Universitar Leeds St James pentru a vedea un pediatru și, în principiu, a spus că nu va lua în considerare operația până când ea nu va fi suficient de mare. Am vorbit cu un dermatolog în același timp și el a spus că nu ar încerca să schimbe nimic”, a mai explica Celine.

Specialistul i-ar fi spus că sănătatea nu îi este afectată și nici nu există risc de cancer, în acest moment. Totuși, părinții se tem de efectele psihologice pe care nevul le va avea asupra fiicei lor.

Citește și: Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat

”Vienna este o fetiță plină de bucurie, fericită de o lună. Este absolut superbă. Acum și-a obținut propria personalitate. Când va îmbătrâni și va începe să înțeleagă lucrurile, va începe să-și dea seama că nu este la fel ca ceilalți copii în ceea ce privește aspectul.

În zilele noastre, copiii nu au un filtru ca atare și nu vrem ca acest lucru să aibă un impact asupra sănătății sale mintale.”, a concluzionat tatăl micuței.

O fetiță plânge cu "lacrimi de piatră", susține familia ei. Ce spun medicii despre fenomenul bizar... O femeie a găsit în frigiderul bunicii mâncare veche de 50 de ani, congelată din anul 1972. Ce a descoperit ulterior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x