Căutare Live

Viitorul ei soț a părăsit-o cu o lună înainte de nuntă. Ce a decis să facă femeia, pentru a se “răzbuna”

O tânără se pregătea pentru cea mai importantă zi din viața ei, dar din nefericire, lognicul ei a părăsit-o cu doar câteva zile înainte de nuntă.

O tânără se pregătea pentru cea mai importantă zi din viața ei, dar din nefericire, lognicul ei a părăsit-o cu doar câteva zile înainte de nuntă.

TikTok

Tânăra este extrem de încântată de toate detaliile pentru nuntă pe care le pusese la punct și s-a bucurat foarte mult când și-a văzut rochia de mireasă finalizată.

Logodnicul ei a părăsit-o cu doar 4 săptămâni înainte de nuntă, deși a toate pregătirile erau făcute și plătite. Cu toate acestea, cea care și-a ratat șansa să fie mireasă nu a stat să sufere sau să plângă după fostul logodnic.

O femeie a fost părăsită de viitorul ei soț cu doar 4 săptămâni înainte de nuntă

@paigecrellinn Any takers? brand new xx @chloelou200 #failedwedding #cheater #sfs ♬ original sound - friendspaperclips

Ea împreună cu cea mai bună prietenă a ei au pus la cale un plan care să o ajute pe ea și prietena ei să se relaxeze, după ce lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cea care a împărtășit povestea a fost chiar prietena miresei, Paige Crellinn.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră în casa unei femei. Nora a descoperit totul: „I-am interzis să mai vină la noi în casă”

Paige a postat pe contul ei de TikTok un video cu prietena ei îmbrăcată în rochia de mireasă foarte scumpă pe care o alesese. Rochia ei de mireasă superbă costase 1.500 lire, iar tânăra își dorea foarte multă să o vândă pentru că ar fi folosit banii să cumpere o vacanță pentru ea și cea mai bună prietenă a ei.

@paigecrellinn Reply to @paigecrellinn @chloelou200 ♬ original sound - Paige Crellinn

Cum a decis "mireasa" să se "răzbune" pe fostul iubit

“Vrea cineva să cumpere o rochie de mireasă? Logodnicul prieteni mele a părăsit-o cu doar 4 săptămâni înainte de nuntă și acum vrem să strângem bani pentru o vacanță în care să plecăm doar noi două”, a explicat Paige, pe contul ei de TikTok, potrivit The Sun.

Citește și: O soacră băgăcioasă a făcut un gest complet neașteptat și soția a povestit totul. Ce a urmat

Paige i-a mulțumit logodnicului prietenei sale care a părăsit-o pentru că acum au și ele ocazia să plece împreună într-o vacanță. Mulți dintre cei care au văzut video-ul au spus că rochia e superbă și dacă acel bărbat a părăsit o asemenea frumusețe de mireasă, atunci e pierderea lui.

Mulți dintre urmăritorii lui Paige au felicitat-o pe prietena ei, care tocmai fusese părăsită de câteva zile, pentru atitudinea ei pozitivă și pentru faptul că a decis să treacă peste această dezamăgire mai repede. Cea care trebuia să devină mireasă a regretat că a fost părăsită, dar a decis să nu facă un scandal din asta și să renunțe la cel care i-a făcut rău.

Încurajată de Paige, femeia și-a dorit să plece într-o vacanță cu banii pe care avea să îi primească după ce vindea rochia de mireasă. Ea cu siguranță merita timp de relaxare, după trauma pe care o experimentase.

Femeia care s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Cum arată după operațiile estetice și cât au costat-o intervențiil... Femeia nu dorea să aibă oglinzi în casă pentru că nu voia să își vadă mereu silueta. Cum arată acum, după ce a slăbit...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x