Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Virginitatea se comanda pe Internet si vine prin posta

Internetul este mai ceva ca sacul lui Mos Craciun! Nu exista lucru pe care sa nu-l gasesti online, dorinta care sa nu poata fi implinita. Mai nou, printr-o simpla cautare pe Internet, se poate recupera chiar si virginitatea. E ieftin, dar periculos, atrag atentia medicii.

Simplu. Real. Testat de Observator. Virginitatea vine inapoi prin posta. E drept, ca sa o recapeti, e nevoie de o cautare pe net, o comanda ferma si un motiv bun pentru a le face pe amandoua.

In doar cateva zile dupa ce am comandat online un himen nou nout, am fost anuntati ca ne putem ridica pachetul de la posta, contra sumei de 120 de lei. In colet, o mare surpriza: un pliculet cu un himen artificial si instructiuni in japoneza, desi legislatia din Romania prevede clar ca orice produs comercializat la noi trebuie sa aiba instructiuni in limba romana.

De asemenea, himenul artificial ar trebui sa aiba si avizul Ministerului Sanatatii. Nu-l are. Practic, e o sarlatanie, spun specialistii, care iti mai pune si sanatatea in pericol. O sarlatanie pentru ca virginitatea artificiala nu poate sa refaca, prin minune, himenul.

Recomandari