Antena Căutare

Visul prezicătoarei Maria Ghiorghiu dinaintea incendiului de la Notre Dame: „Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca nu cumva să fie și pierderi de vieți omenești ”

În dimineața zilei de 15 aprilie 2019, zi în care istoria a consemnat „căderea” Catedralei Notre Dame, Maria Ghiorghiu a avut un vis foarte ciudat, pe care l-a explicat pe larg pe blogul său

În dimineața zilei de 15 aprilie 2019, zi în care istoria a consemnat „căderea” Catedralei Notre Dame, Maria Ghiorghiu a avut un vis foarte ciudat, pe care l-a explicat pe larg pe blogul său.

„Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,si astfel ,am in faţa ochilor inchisi, o imagine catastrofala.Vedeam la Sud-Est pămantul suprasaturat de apă, iar apa avea pana la 3 metri inaltime. Masini si case ,erau pur si simplu sub apele mari si involburate.

Masinile nu se mai vedeau decat daca apa se misca,iar casele erau cuprinse de ape pana mai sus de stresina,doar putin se mai vedea din acoperisurile caselor.

Dragii mei,vom auzi de astfel de grave INUNDATII, care vor avea loc.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca nu cumva sa fie si pierderi de vieti omenesti.

Dragii mei, sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,si sa nu va-ndoiti niciodata de toate cele cate vedeti scrise aici, de la Duhul Cel Prea Sfanta,prin mine roaba Sa.
Cu dragoste, Maria.”

Avea 364 de grame la naștere și a fost dusă la cea care-i dăduse viață. Reacția copilului când este ținut de mamă la pie... Incendiu uriaș. Aprilie. Catedrală gotică. Aceeași vârstă cu Notre-Dame. De ce e neagră ”Biserica Neagră?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x