Antena Căutare

Voi cum ați supraviețuit atâtor „sfârșituri de lume”? De data asta, un cult religios e sigur că nu prindem nici Mărțișorul și că Apocalipsa va veni în luna martie!

Voi cum ați supraviețuit atâtor „sfârșituri de lume”? De data asta, un cult religios e sigur că nu prindem nici Mărțișorul, iar Apocalipsa va veni în luna martie!

Voi cum ați supraviețuit atâtor „sfârșituri de lume”? De data asta, un cult religios e sigur că nu prindem nici Mărțișorul și că Apocalipsa va veni în luna martie!

APOCALIPSA. Adepții unui stil de viață religios cred cu tărie în faptul că Apocalipsa va începe în luna martie din 2018, dar și că vor există o serie de evenimente îngrozitoare care vor marca acest eveniment sumbru: cutremure, haos la nivel mondial, neînțelegere între oameni.

APOCALIPSA. Mântuitorul se va întoarce pe Pământ și va fi furios pe omenire pentru faptul că a existat foarte multă distrugere, dar și că au existat numeroase războaie. Credincioșii susțin că există și semnele potrivit cărora sfârșitul lumii se apropie.

Dar, vedeți voi, nici propovăduitorii sfârșitului nu s-au pus de acord asupra datei exacte. Pe de altă parte, profesorul american James Hansen susține că în primvara lui 2018 pe Pământ va coborî "un adevărat inferm climatologic".

APOCALIPSA. El susține că șase luni nu va înceta să plouă. Marea Britanie, Spania și Italia vor fi acoperite de ape, iar India va fi înghițită de un tsunami înspăimântător.
După care apa va cuprinde întreagă lume. Profesorul își bazează prognozele pe datele oficiale privind schimbările climatice, iar cauza va fi încălzirea globală.
În același timp, conspirologul francez Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigo anunțat că Antihristul își va face apariția pe 24 iunie.

Zodiile care NU pot renunța la trecut. Sunt bântuite de foste iubiri, păstrează uniforma din liceu în dulap și oracolele... 5 cele mai ciudate fobii despre care nici nu știai că există...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x