Antena Căutare

Vrea să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Ce sumă enormă a cheltuit pentru transformarea incredibilă

Blondie Bennett vrea să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume și a cheltuit o sumă enormă în ultimii ani pentru a ajunge la aspectul mult dorit.

blondie bennett vrea sa devina cea mai musculoasa barbie din lume, pe strada, in bluza rosie Galerie
Blondie Bennett a cheltuit peste 100.000 de dolari în doar 4 ani pentru a deveni cea mai musculoasă ”Barbie” din lume | Profimedia

În ultimii ani, Blondie Bennett a cheltuit o sumă enormă pentru a ajunge cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Femeia și-a transformat corpul cu ajutorul exercițiilor fizice și intervențiilor estetice.

Mai mult, potrivit declarațiilor sale, ea vrea ca lumea să sa vadă că a avut operații estetice și nu e interesată de un look subtil: ”Vreau să am acel look extrem de supererou, Barbie.”

Inițial, în urmă cu 7 ani, Blondie voia doar să arate ca o păpușă Barbie, dar acum are ca scop să își crească și masa musculară, potrivit unui mini-documentar publicat pe canalul YouTube Truly.

Cât a cheltuit Blondie pentru a deveni cea mai musculoasă ”Barbie” din lume

”În ultimii 4 ani, m-am transformat în Blondie 2.0. Mai în formă, cu mai mult plastic,” a declarat Blondie. ”Am avut un facelift în ianuarie 2017. Pur și simplu nu arăta bine și eram mult prea slabă și doctorul a fost chiar surprins că am putut face față la o operație de 5-6 ore pentru că eram atât de slabă.”

Citește și: Klara Lima a cheltuit 1 milion de dolari să se transforme în ”păpușa Barbie de Miami”. Cum arăta înainte

”Am început să mă concentrez să pun greutate pe mine. Am pus în jur de 8 kg în ultimii 4 ani, fără să iau în considerare mărimea bustului meu.”

”Ziua mea mea începe cu un antrenament. Îmi antrenez picioarele de 2 ori pe săptămână,” a continuat Blondie. ”A devenit un nou stil de viață pentru mine. Și am continuat cu intervențiile chirurgicale. Sunt ca niște mici cadouri. Îmi programez antrenamentul în funcție de operații.”

”În ultimii 4 ani, am cheltuit peste 100.000 de dolari. Nici nu știu exact cât de mult, da. Mi-am făcut un facelift, o operație la buze, mi-am schimbat implantul din buze, m-am operat la ochi, mi-am ridicat pomeții. Mi-am schimbat implanturile mamare cu unele care pot crește. Pe măsură ce creșteam în greutate, îmi creștea și bustul.”

”Prima dată am început să trag de greutăți abia puteam ridica 2.5 kg, e atât de amuzant,” a continuat Blondie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a vorbit și despre cum mărimea bustului său îngreunează uneori exercițiile fizice pe care trebuie să le facă.

”Eu vreau să fiu mai mare. Acum mă concentrez să îmi cresc picioarele,” a recunoscut Blondie. Femeia își găsește cu greu haine care să îi vină și, de cele mai multe ori, apelează la croitori.

Citește și: Jessy Bunny, adolescenta cu cei mai mari sâni din Europa. Cum arată acum

În mod obișnuit, Blondie se antrenează acasă, dar uneori face acest lucru și alături de prieteni pentru a-și atinge scopul de a deveni cea mai musculoasă ”Barbie” din lume.

La ce folosește bicarbonatul de sodiu pus în cuptorul cu microunde. Efectele se văd imediat... Pare o dubă albă, banală, însă ce ascunde la interior e de neimaginat. Viața proprietarei a fost schimbată iremediabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x