Antena Căutare

Zeci de copii din Oradea s-au întrecut într-un concurs de invenţii şi şi-au prezentat creaţiile impresionante

La vârsta la care mulţi nu se pot dezlipi de jocurile pe tablete ori smartphone-uri, sunt şi copii care preferă să îşi folosească imaginaţia într-un mod creativ. Astfel, câteva zeci de copii din Oradea s-au întrecut într-un concurs de invenţii şi şi-au prezentat creaţiile, care mai de care mai impresionante.

De la alimentatorul de mâncare pentru pisici, până la sisteme de alarmă sau personaje care salută automat atunci când simt prezenţa unui om. Toate acestea au fost prezentate de cei mici în cadrul unei gale.

Deşi nu au ajuns la vârsta adolescenţei, viitorul promite a fi unul sclipitor pentru aceşti copii. Este vorba de 30 de elevi din Oradea care şi-au prezentat invenţiile în cadrul unei gale. Unul dintre proiectele celor mici a fost un personaj care salută atunci când oamenii se apropie de el.

Trei zile au lucrat la proiect, iar costul se ridică la aprope120 de lei. În schimb, Alex la cei 11 ani ai săi, în doar o oră a reuşit să inventeze un pian ce redă patru note muzicale şi un cântecel.

Vlad, Denis şi Dominic s-au gândit să creeze ceva mai util. Un dispozitiv de alimentare cu mâncare pentru pisici.

Chiar dacă sunt abia la început de drum în acest domeniu, toţi cei mici au spus că acestea sunt doar primele lor invenţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a fost cea de-a şasea ediţie a galei proiectelor smart.

Cerere în căsătorie, în timpul depunerii jurământului! Moment emoționant la Baza Aeriană Boboc!... O femeie a născut un copil de aproape șase kilograme! Tânăra de 27 de ani a fost surprinsă: ”E un mic luptător de sumo!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x