Antena Căutare

Raport DEVASTATOR! Omenirea este în mare pericol: „Au dispărut în totalitate. Situația e alarmantă!”

Fondul Mondial al Naturii (WWF) a publicat ultimul raport despre situația biosferei Pământului. Nu cred că ai nevoie de prea multe indicii ca să-ți dai seama că nu este plin de vești bune.

Fondul Mondial al Naturii (WWF) a publicat ultimul raport despre situația biosferei Pământului. Nu cred că ai nevoie de prea multe indicii ca să-ți dai seama că nu este plin de vești bune.

Între 1970 și 2014, populațiile de animale vertebrate au scăzut în medie cu 60%. Animalele de apă dulce o duc și mai rău decât atât, cu scăderi de aproximativ 83%.

Această cifră de 60% a pierderii vieții sălbatice reprezintă o medie globală. Lucrurile se înrăutățesc dacă ne uităm spre zonele tropicale. De exemplu America de Sud și cea Centrală au suferit o scădere de 89% între anii 1970 și 2014.

„Este timpul ca lumea să se reunească și să semneze urgent un acord global ambițios, așa cum s-a întâmplat în 2015, în cazul acordului legat de climă de la Paris”, este apelul pe care cei de la WWF l-au făcut odată cu publicarea raportului din acest an.

Lăsând la o parte dezbaterea legată de eficiența Acordului de la Paris și dacă acesta este, într-adevăr, o metodă eficientă de combatere a schimbărilor climatice, este clar că trebuie să facem ceva pentru a evita catastrofa ecologică în curs de desfășurare.

Frauda care face RAVAGII. Ai telefon ANDROID și ai văzut asta? Anunță poliția pe loc!... Anunț ȘOC despre Nicolae și Elena Ceaușescu. Totul ce se știa până acum, SE SCHIMBĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x