Antena Căutare

Află câte MARI IUBIRI ești predispus să ai în viața, în funcție de zodie

Încă îți aștepți marea iubire sau crezi că ai cunoscut deja omul alături de care vrei să-ți petreci tot restul vieții?

Încă îți aștepți marea iubire sau crezi că ai cunoscut deja omul alături de care vrei să-ți petreci tot restul vieții?

Oricare ar fi răspunsul, sigur ești curios sau curioasă să afli de câte ori ai putea întâlni marea dragoste.

Berbec: trei iubiri

Berbecii sunt destul de neîncrezători. De asta, ei vor iubi de trei ori în viață, prima din curiozitate, a două din interes și a treia oară din suflet.

Taur: o singură iubire

Taurii sunt și au nevoie de stabilitate. Fire romantică, taurii vor iubi o singură data : se îndrăgostesc greu dar acest lucru devine sigur și ține o veșnicie.

Gemeni: trei iubiri

Gemenii au un caracter vulcanic. Aceste persoane încearcă mereu să își găsească jumătatea, însă de multe ori nu reușesc. Tocmai de aceea vor iubi de trei ori. A treia oară vor obosi să mai caute și vor face pace cu ei înșiși, rammanand la persoană aleasă pe care o vor trata cu cea mai mare dragoste.

Rac: două iubiri

Răcii vor iubi de două ori din cauza eșecului. Răcii au nevoie, în primul rând, de un prieten și apoi de un partener de viață. Așadar, răcii vor fi decepționați în prima relație după ce vor descoperi că partenerul nu le este alături. La a două relație, răcii vor da de jumătatea aleasă.

Leu: iubiri cu duiumul

Leii pot să iubească pe oricine. Fiind cuceritori de fel, nu au frică de nimic și se aruncă cu capul înainte și cu sentimentele pe masă. Sunt una dintre zodiile care suferă cel mai mult din dragoste.

Fecioară: două iubiri

Persoanele din Fecioară sunt foarte sceptice când vine vorba de iubire: le este teamă să își deschidă inimă și nu lasă prea mulți parteneri să se așeze confortabil în relația lor. Își ascund destul de bine emoțiile și refuză să iubească deoarece nu vor să fie rănite. De aceea în relații sunt firi destul de reci pretențioase, calculând fiecare pas pe care îl fac.

Balanța: opt iubiri

Balanțele caută nod în papură și parcă nu le ajunge o viață întreagă să găsească ce vor. Spre deosebire de gemeni, Balanțele nu sunt atât de intuitive încât să își dea seamă că nu vor găsi niciodată perfecțiunea întruchipată, din punctul lor de vedere. Așadar, Balanțele vor suferi și ele, că și Leii, destul de mult.

Scorpion: o iubire

Persoanele din Scorpion sunt firi libere, care refuză să fie încătușate. Au impresia că slujbă lor este aceea de a iubi, de aceea preferă să aibă cât mai multe relații, să cunoască cât mai multe persoane și să se distreze cât de mult pot. Nativii din această zodie ajung să iubească o singură data în viață cu adevărat deoarece toate celelalte relații sunt simple contacte fizice și emoționale, neajunse încă la rangul de relație.

Săgetător: patru iubiri

Săgetătorii vor încerca de patru ori să stea cu cineva pe termen lung, până vor învață să facă compromisuri.

Capricorn: cinci iubiri

Capricornii sunt deseori părăsiți din cauza posesivității lor. Din acest motiv, își dau aramă pe față mai greu și surprind mereu partenerul cu părțile lor negative. Astfel, ajung să fie părăsiți de multe ori.

Vărsător: trei iubiri

Vărsătorii înșală mai mult decât gemenii și se plictisesc greu, dar sigur. De aceea vor petrece mult timp cu trei persoane importante în viață, de care se vor plictisi la un moment dat, ajungând să iubească platonic.

Pești: o singură iubire

La fel ca și taurii, peștii vor avea doar o iubire. Din simplul motiv că sunt persoane rușinoase și introvertite care, odată ce găsesc sentimentul suprem, țin de el cu dinții.

VIDEO! 13 boboci de raţă îl urmăresc pretutindeni pe acest bărbat... Lecţie de loialitate: Doi câini au pus pe fugă un urs care le-a pătruns în curte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x