Antena Căutare

Klopp, despre "antijocul" celor de la Atletico: Nu înţeleg de ce evoluează aşa, la ce jucători au

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a criticat evoluţia super-defensivă a formaţiei Atletico Madrid, după ce a campioana en titre a Europei a fost elimnată din Liga Campionilor.

"Sunt complet mulţumit de evoluţie. Este atât de dificil să joci împotriva unei echipe ca aceasta. Nu înţeleg fotbalul pe care îl joacă, la calitatea pe care o au. Ei pot juca un fotbal corect, dar stau în apărare şi contraatacă. Acceptăm asta, bineînţeles, dar nu pare în regulă. Îmi dau seama că sunt un rău pierzător, mai ales când băieţii au pus un asemenea efort împotriva unor jucători de clasă mondială care s-au apărat pe două rânuri de câte patru. Ştim că în ultimii doi ani am avut câteva momente norcoase în Liga Campionilor - am ajuns în două finale - dar azi totul a fost împotriva noastră în momentele decisive. (n.r. - despre portarul Adrian) Nu îl acuzăm pe el pentru golul al doilea. Ne-a salvat în multe momente când a jucat. De când este aici a avut super-performanţe", a declarat Klopp, potrivit BBC.

Formaţia Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând în optimi deţinătoarea trofeului, echipa Liverpool, scor 1-0 în tur şi 3-2 în retur.

Atletico s-a impus în manşa secundă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 după prelungiri, revenind de la 0-2.

Au marcat Wijnaldum ’43 şi Firmino ’94 pentru Liverpool, respectiv Llorente ’97, ‘105+1 şi Morata ‘120+1 pentru Atletico.

Sursa : news.ro

A fost descoperit cel mai mic dinozaur care a trăit pe Pământ: Pasărea dinozaur a trăit acum 99 de milioane de ani și câ... Drulă: USR va vota acest guvern. Decizia nu este despre un guvern care ne place mai mult sau mai puţin, este despre a av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x