Antena Căutare

Lidia Buble a făcut marele anunț! Luni, 26 februarie, îi va dedica mamei ei acest VIDEO!

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, va lansa luni, 26 februarie 2018, cel mai nou videoclip pentru piesa “Sărut mâna, mamă“.  Melodia este o frumoasă dedicație a artistei pemtru mama ei.

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, va lansa luni, 26 februarie 2018, cel mai nou videoclip pentru piesa “Sărut mâna, mamă“. Melodia este o frumoasă dedicație a artistei pemtru mama ei.

Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“. În același an, artisa a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-urile „Le-am spus si fetelor“ (feat. Amira) si „Mă certi“ (feat. Adi Sina), fiecare cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cea mai de succes piesă a Lidiei Buble in mediul online este „Mi-e bine“ (feat. Matteo), care are peste 45 de milioane de view-uri pe YouTube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rihanna a fost impresionată? Cel care a snopit-o în bătaie i-a urat "La mulți ani"... Dragobete, ziua iubirii. TOP cinci filme de dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x