Antena Căutare

Durere fără margini în județul Vaslui! O tânără de 15 ani, Miss Boboc și-a pierdut viața într-un accident cumplit provocat de un tânăr șofer teribilist

O veste dureroasă a rupt inimile părinților, prietenilor și a întregii comunități din Perieni. Raluca Noacă, elevă la Colegiul Al. Ioan Cuza din Bărlad și fostă Miss Boboc a murit într-un cumplit accident de mașină cauzat de un tânăr teribilist în vârstă de 18 ani care își luase de curând permisul de conducere.

”Mamiii, tu să lupți să rămâi lângă mami! Vă rog să vă rugați să scape puiuțul meu, că eu mor” Dramă fără margini în județul Vaslui! O tânără de 15 ani, Miss Boboc la la Colegiul ”Al. I. Cuza” Bârlad a murit într-un cumplit accident de mașină cauzat de un șofer teribilist. Familia este sfâșiată de durere. Ce a postat tânăra pe Facebook cu o zi înainte să moară

O veste dureroasă a rupt inimile părinților, prietenilor și a întregii comunități din Perieni. Raluca Noacă, elevă la Colegiul Al. Ioan Cuza din Bărlad și fostă Miss Boboc a murit într-un cumplit accident de mașină cauzat de un tânăr teribilist în vârstă de 18 ani care își luase de curând permisul de conducere.

Cum s-a produs cumplitul accident

Viteza cu care conducea teribilistul șofer a făcut ca mașina, care circula pe drumul principal din Perieni, dinspre Bârlad, să se izbească puternic de un cap de pod, fiind proiectată în poarta căminului cultural din comună, și de acolo, înapoi pe carosabil. Șoferul este în viață, însă Raluca nu a mai avut nicio șansă. A fost scoasă dintre fiarele mașinii și transportată la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” în stare critică. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a o salva, inima copilei a încetat să mai bată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui a transmis că ,,Șoferul de 18 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis dosar de cercetare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul” Conform informțiilor de la poliție, apelul la 112 a fost făcut miercusi seară, în jurul orelor 21.00, la puțin timp după accident, de către un martor.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Spitalului ,,Beldiman'' a declarat pentru estenews.ro că ,,Pacienta de sex feminin, in varsta de 15 ani din Perieni a fost adresata CPU Birlad de catre Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, pe 9 ianuarie 2019 ora 22:00, cu politraumatism toraco-abdominal si craniocerebral prin accident rutier. Inca de la preluare, pacienta prezenta stare generala grava fiind comatoasa- Glasgow 7. Investigatiile biologice si imagistice au obiectivat prezenta unui hematom subdural fronto-temporal stang si a hemoperitoneului. S-a intervenit chirurgical efectuandu-se splenectomie si evacuarea hematomului retroperitoneal cu evolutie nefavorabila insa post operator, din nefericire, la ora 11:50 pe 10 ianuarie 2019 declarandu-se decesul. Legat de soferul in varsta de 18 ani, este stabil hemodinamic, constient, evaluarea CT nu a obiectivat leziuni traumatice majore insa datorita sindromului confuzional instalat a fost adresat Clinicii de Neurochirurgie Iasi.”

Mesajul postat de mama fetei pe Facebook este sfâșietor. Familia și prietenii sunt dărâmați

Colegii, prietenii și vecinii Ralucăi sunt împietriți de durere. Rudele, mai ales, sunt în stare de șoc deoarece, cu aproximativ un an înainte, fratele mamei Ralucăi și-a pierdut viața tot într-un accident de mașină petrecut în Perieni.

Chiar astăzi, cu doar câteva ore înainte ca inima fetei să înceteze să mai bată, mama ei a postat pe facebook un mesaj sfâșietor: ”Mamiii, tu să lupți să rămâi lângă mami! Vă rog să vă rugați să scape puiuțul meu, că eu mor”.

Raluca Noacă învăța la profilul turism și alimentație. Într-un scurt interviu pe care l-a acordat reporterilor Est News la o zi după ce a câștigat titlul de Miss Boboc, fata ne spunea că are vise și planuri mărețe pentru viitor și deja se gândea că trebuie să organizeze, peste patru ani, „Balul Bobocilor” și să predea coronița altei boboace.

„La proba individuală am avut cele mai mari emoții. Am ales să interpretez melodia «Pentru totdeauna» cântată de Trupa Zero și Evelyn. Ce este drept, îmi era teamă că o să o dau în bară. După terminarea piesei m-au invadat lacrimile, emoțiile au fost atât de puternice încât nu au putut fi stăpânite. M-au încurajat prietenii și colegii, care au fost pe tot parcursul serii alături de mine, spunându-mi că totul a decurs perfect și mi-au dat curaj să merg mai departe. Probele au fost destul de ușoare, proba surpriză a fost destul de comică. Nu m-am așteptat ca eu să câștig. A fost o seară minunată pe care nu o voi uita niciodată!”, ne povestea, copleșit de emoție, Raluca, în toamna trecută.

Cu o zi înainte să moară, Raluca postase o fotografie despre familie, care arăta cât este de importantă pentru ea și ce valori are în viață.

Durere fără margini în județul Vaslui! O tânără de 15 ani, Miss Boboc și-a pierdut viața într-un accident cumplit provocat de un tânăr șofer teribilist

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Vremea face ravagii! Lista drumurilor județene închise... Haos în România, din cauza ninsorilor abundente! Județele în care s-au înregistrat pagube semnificative...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x