Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cumpănașu, în direct! Aproximativ cinci mii de obiecte au fost luate din curtea lui Dincă, dar nu s-a rezolvat nimic

Aproximativ cinci mii de obiecte au fost luate din curtea lui Dincă! Nu s-a întâmplat încă nimic, deși s-a împlinit o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu!

Aproximativ cinci mii de obiecte au fost luate din curtea lui Dincă! Nu s-a întâmplat încă nimic, deși s-a împlinit o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu!

Alexandru Cumpănașu spune cu voace tremurândă că părinții fetei încă o așteaptă și își păstrează își păstrează încrederea în instituțiile statului!

Acesta a declarat că face lecții de autoapărare: "În lupta cu clanurile trebuie să fii pregătit!"

"Am mărturii în ceea ce privește legătura politicienilor cu clanurile interlope"

Alexandru Cumpănașu, unchiul feteie de 15 ani, răpită la Caracal, luptă din prima zi a dispariției ei pentru aflarea adevărului! A adus zeci de probe incriminatorii și a făcut tot posibilul să scoată la suprafață minciuni și ilegalități, dar nu s-a întâmplat încă nimic! Unde își va găsi Alexandra Măceșanu dreptatea, după ce a așteptat cu disperarea ajutorul autorităților după ce a rueșit să sune din casa criminalului la 112!?

Cu câteva zile în urmă i se interzicea lui Alexandru Cumpănașu să mai vorbească în public!

În urma implicării totale în cazul nepoatei sale, acesta a avut de suferit traume pshicie și s-a lovit de minciuni și uși închise în drumul spre salvarea tuturor copiilor României, iar acum altă situație îl îngrădește! Alexandru Cumpănașu face apel la toată lumea printr-o postare pe facebook în care a scris:

„Dragi prieteni, dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat să renunț la apariții publice și dezvăluiri a neputinței unor instituții în a apăra viața copiilor noștri!. Cel puțin în județul Olt. Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public să nu mi se mai permită să vorbesc public. Am verificat cu conducerea celor doua partide importante și niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor. Devine totuși dubios că 2 reprezentanți ai celor mai mari partide din Romania au cerut așa ceva. Oare de ce? Dvs ce credeți? Considerați că trebuie continuată această luptă pt adevar și pt copii noștri care aproape m-a secatuit fizic și psihic? Și aproape mi-a distrus viața familială?"