Antena Căutare

Ninel Peia, candidatul la prezidențiale dat dispărut, a fost găsit la mănăstire!

Ninel Peia, candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale, a cărui dispariţie a fost anunţată joi seară, de SPP, a fost găsit la o mânăstire din Moldova.

Ninel Peia, candidatul la prezidențiale dat dispărut, a fost găsit la mănăstire!
Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut. Acesta a fost găsit la Mănăstirea Putna

Bărbatul fusese dat dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi.El fusese văzut ultima oarăe la hotelul din Cluj unde era cazat, scrie HotNews.ro.

Ninel Peia a susținut miercuri o conferință de presă în Cluj, de la ora 18.00, iar apoi el s-a cazat la un hotel. El urma să fie preluat de echipa SPP a doua zi, la 8 dimineața, potrivit HotNews.

Candidatul nu a mai putut fi contactat nici de ofițerul SPP și nici de staff-ul de campanie, astfel că a fost sesizată poliția.

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunţă IPJ Cluj.

Candidatul ar fi fost găsit la Mânăstirea Putna. Serviciul de Protecţie şi Pază a sesizat, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Cluj cu privire la dispariţia lui Ninel Peia, candidat la alegerile prezidenţiale. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon.

”În această dupa-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la Preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj. Sursa citată a precizat că în cauza se efectuează cercetări.

”Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1.17 minute”, a mai transmis IPJ Cluj.


Candidatul la alegerile prezidenţiale Ninel Peia, dat dispărut joi, a fost găsit la o mânăstire din Moldova... Iohannis: Lipsa de competenţe, deciziile proaste şi managementul public haotic, marca PSD, au bulversat întreaga societa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x