Antena Căutare

O femeie a fost ucisă de câini în sectorul 6, zona Lacul Morii. Cum s-a întâmplat tragedia

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost ucisă sâmbătă dimineața, 21 ianuarie, în zona Locul Morii, după ce a fost mușcată de câinii fără stăpân din perimetru. Autoritățile bucureștene au deschis o anchetă în acest sens. Iată cum s-a întâmplat tragedia!

caine agresiv
Victima nu s-a aflat la primul atac, însă acesta i-a fost fatal. O haită de câini a mușcat-o și anul trecut | Profimedia

Femeia se numea Ana Boroș și avea doar 43 de ani. Aceasta a murit în dimineața zilei de sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată în sectorul 6 de câinii maidanezi din zonă. Tragedia s-a petrecut lângă Lacul Morii, iar polițiștii au dechis o anchetă în acest sens.

O femeie a fost ucisă de către cânii maidanezi, în apropiere de Lacul Morii

Se pare că victima ieșise la alergat în momentul în care a fost atacată de o haită de câini, care i-au provocat răni fatale. „Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei“, a transmis Poliția București, potrivit Adevărul.

Victima a mai fost atacată de câini și anul trecut. A fost rănită grav și a avut nevoie de operație

Ana Boroș a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut, în aceeași zonă, însă norocul său a fost mult mai mare atunci. Victima a reușit să fie salvată la vremea respectivă. Cu toate acestea, femeia ajunsese atunci la spital cu răni grave.

„La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei 09. 20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii, o femeie care a fost atacată de mai mulţi câini”, transmiteau atunci oamenii legii.

Victima a fost salvată atunci de atacul animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Femeia a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a avut nevoie de o operație de urgență. Potrivit autorităţilor, câinii respectivi ar fi ieșit din curţile oamenilor. Lucrătorii primăriei au venit să ridice animalele, pentru că deținătorii lor nu aveau acte.

O situație similară a avut loc tot în sectorul 6. Prezentatoare de televiziune, atacată de o haită de câini

Și la sfârșitul anului trecut a avut loc un incident asemănător, tot în sectorul 6 al Capitalei. O prezentatoare TV fost atacată de o haită de câini, în timp ce își aștepta soțul pe trotuarul de pe Strada Valea Cascadelor. Un trecător dintr-o mașină a văzut că animalele deveniseră agresive și au sărit în ajutorul acesteia. Și alți locuitori din zonă se plâng că nu au curaj să iasă seara afară din cauza acestui pericol.

Ce amenzi usturătoare riscă șoferii din România dacă sunt prinși folosind telefonul mobil la volan în 2023... Cum au fost abordate de frații Tate două adolescente românce. Tinerele au dezvăluit că aceștia aveau un „tipar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x