Antena Căutare

(P) Prin soluţii web de succes, VeryCreative construieşte magazine online care vând!

La finalul anului 2020, potrivit Asociaţiei Române a Magazinelor Online, sectorul de e-commerce atinsese pragul de 5,6 miliarde de euro. În mod cert, pandemia a ridicat procentul cumpărăturilor online şi, potrivit unui studiu Google, din vara 2021, această tendinţă se va menţine.

(P) Prin soluţii web de succes, VeryCreative construieşte magazine online care vând!
(P) Prin soluţii web de succes, VeryCreative construieşte magazine online care vând!

Contextul le este favorabil comercianţilor romani. Mulţi dintre aceştia îl înţeleg şi cauta să îşi mute magazinul fizic pe Internet sau creează extensii ale activităţii fizice în mediul online. În fond, faptul că 9 din 10 romani spun că vor continua să cumpere online, nu poate fi decât avantajos pentru cei care aleg să facă e-commerce.

O astfel de afacere are ca punct de pornire construirea unui magazin online, iar acesta este mai mult decât se vede din exterior (de fapt, cu mult mai mult), motiv pentru care de crearea lui trebuie să se ocupe profesioniştii.

De ce VeryCreative pentru crearea unui site web

Expertă în lumea digitală, agenţia VeryCreative a adus în acelaşi loc web designeri, programatori şi specialişti în marketing, al căror scop principal este performanta – agenţiei în cadrul căreia îşi oferă serviciile şi a partenerilor lor, antreprenori cu afaceri diverse, cărora le fundamentează bazele prezenţei online.

Pe de altă parte, echipa VeryCreative are un avantaj incomensurabil, pe care doar profesioniştii cu experienţa îl pot oferi. Crearea unui site web este o provocare, căreia doar cei bine pregătiţi îi pot răspunde. În mod cert, cu peste 15 ani de experienţă, agenţia poate să se ocupe inclusiv de proiecte ample, care necesită competente solide în domeniul digital.

Creativitatea, tehnologia de ultima generaţie şi abordarea pro-client sunt factori esenţiali în activitatea agenţiei, prin care un start-up este ajutat să înceapă o activitate profitabilă online, iar o companie deja prezenţa, poate să obţină un look mai atractiv.

Cum arată un magazin online Very Creative

Pentru a fi performant magazinul online trebuie să fie optimizat, personalizat şi adaptat nevoilor pe care compania în cauză le are. Ca răspuns pentru aceste necesităţi, agenţia Very Creative realizează aplicaţii mobile pentru IOS şi Android, aplicaţii tip ERP, sisteme integrate de management, website e-commerce responsive, integrat cu platforma WooCommerce, website-uri Angular JS, website-uri custom PHP, website-uri responsive HTML 5, sisteme Newsletter, Rest API pentru site-uri existente.

Şi, tot în ideea de magazin online performant, agenţia oferă soluţii pentru integrări servicii emailing, de tip API cu furnizori third party, precum Fan Courier, Nemo, Cargus, cu marketplace eMAG, CEL etc.

În viziunea agenţiei digitale, un magazin virtual trebuie să fie optimizat pentru performanta şi conversii. În această idee, magazinul online creat de aceşti profesionişti bifează următoarele aspecte:

  • este optimizat încă de la început pentru motoarele de căutare;
  • este pregătit să facă vânzări de pe toate dispozitivele - desktop, tablete şi telefoane mobile;
  • este extrem de rapid, în ideea în care clienţii pot să treacă în doar câteva secunde de la navigarea pe site, la coşul de cumpărături;
  • deţine funcţionalităţi care permit adaptarea oricărei păgâni la opţiunile produsului;
  • permite o bună gestionare a conţinutului, acesta putând fi actualizat oricând în funcţie de nevoi;
  • are o viteză de încărcare rapidă şi este bine optimizat pentru motoarele de căutare;
  • dispune de integrări cu soluţii externe, de tip API;

În concluzie, magazinul virtual poate fi o afacere foarte profitabilă, în ideea în care este construit să facă performanţă. Ulterior, promovarea site-ului este deosebit de importantă, având în vedere concurenta mare de pe această piaţă fără graniţe. Un magazin bine implementat şi promovarea acestuia pot să adune clienţi de oriunde, ceea ce înseamnă vânzări cu foarte multe zerouri.

(P) Takeda primește certificarea “Top Employer” pentru al cincilea an consecutiv și pentru prima oară în România... (P) xKids iti propune 3 modele de bratari fitness care fac toti banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x