Antena Căutare

Rostește-o de mâine! Părintele Argatu și rugăciunea celor 3 dimineți, care îndeplinește orice dorință

Ritualul celor 3 dimineți, dacă este urmat cu sufletul curat, este de mare ajutor în orice situație grea. Are o putere deosebită și îndeplinește dorințele, purificând totodată sufletul celor ce îl fac. Rugăciunile se urmează 3 dimineți la rând, având nevoie doar de o lumânare aprinsă.

Ritualul celor 3 dimineți, dacă este urmat cu sufletul curat, este de mare ajutor în orice situație grea. Are o putere deosebită și îndeplinește dorințele, purificând totodată sufletul celor ce îl fac. Rugăciunile se urmează 3 dimineți la rând, având nevoie doar de o lumânare aprinsă.

Rugăciunea de bază ( aceasta se citește în fiecare dimineață)

”Din somn sculându-mă, mulțumescu-Ți Ție, Preasfântă Treime, că pentru multa bunătatea Ta și pentru îndelunga-răbdare a Ta, nu Te-ai mâniat pe mine leneșul și păcătosul, nici nu m-ai pierdut cu fărădelegile mele, ci ai făcut iubire de oameni după obicei.

Și în deznădajduire zăcând eu, m-ai ridicat, ca să slăvesc puterea Ta. Luminează-mi acum ochii gândului, deschide-mi gura că să învăț cuvintele Tale, să înțeleg poruncile Tale, să fac voia Ta, să-Ți cânt în mărturisirea inimii și să laud preasfânt numele Tău: al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Urmează Rugăciunea primei dimineți – Se rostește după rugăciunea de bază!

”Sculându-ne din somn, cădem către Tine, Bunule, și cântare îngerească strigăm Ție, Puternice: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile îngerilor Tăi, miluiește-ne pe noi.

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.

Rugăciunea celei de-a doua dimineți – Se rostește după rugăciunea de bază!

”Din pat și din somn m-ai ridicat, Doamne; mintea mea o luminează, inima și buzele mele le deschide, ca să Te laud pe Tine, Preasfântă Treime: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile tuturor sfinților Tăi, miluiește-ne pe noi.

Și acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Rugăciunea celei de-a treia dimineți – Se rostește după rugăciunea de bază!

”Fără de veste Judecătorul va veni și faptele fiecăruia se vor descoperi, ci cu frică să strigăm în miezul nopții: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru Născătoarea de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi.

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.Și acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin."

Sursa: secretele.com

Alertă! Atac cu acid la metrou! Poliția caută atacatorul. O persoană este rănită grav!... Accident grav! Șase persoane, duse de urgență la spital, după impactul devastator dintre două mașini! Traficul, blocat c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x